Rosa flamingos och karibisk musik…

Först och främst vill jag bara säga GRATTIS ANNA!!!! Fick nyss reda på att Anna Bergendahl vunnit melodifestivalen. Så himla roligt! Jag minns fortfarande hur starkt hon berörde mig med sin sång när hon kom in till oss första gången i juryrummet. Och jag är så glad att hon fick gå vidare och representera Sverige. Stor grattis kram till dig Anna!!!

Annars kan jag rapportera om att vi idag har varit och kollat lite i stan, sedan har vi varit på en ö som heter Renesance Island. Där finns det massa fina flamingos och ödlor som går fritt. Flamingos är rätt underliga djur egentligen, men väldigt vackra. Längtar efter Liam nu och tänkte särskilt mycket på honom när jag såg alla ödlorna gå fritt. Han skulle ha älskat det då han är så förtjust i ödlor. Så jag tänkte försöka hitta någon cool tröja med någon ödla på som han ska få i present när jag kommer hem. Det tror jag nog han blir glad för.

Varje eftermiddag sätter vi oss i eftermiddagssolen på de härliga puffarna och tar vars en drink på hotellets after beach. Och där spelar några killar härlig stämningsfull karibisk musik på oljefat. Första gången var det jättemysigt. Men nu har vi upptäckt att de spelar samma musik varje dag. Och de har bara 4 olika låtar som de varierat mellan. Så vi börjar kunna de där låtarna nu… ha ha.

Men det är skönt att ligga där i solen och lyssna i alla fall.

Stor kram till er.

/Laila

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..