ANNONS

Soleksem….

/

….är precis det jag har fått.

Underbart fantastiskt väder och strålande sol. Ja solen den skiner hela tiden. Jag brukar aldrig ha problem med solen och brukar vara så försiktigt med solskyddskräm och hatt och allt. Men den här gången räckte det inte. Jag har fått soleksem över hela kroppen förutom ansiktet. Kan inte låta bli att skratta åt det för det är ju lite typiskt eller hur. Men inget ont som inte har något gott med sig (man måste alltid se positivt på saker och ting). 🙂

Så igår stannade jag inne på rummet och hade en filmdag. Nu har jag uppdaterat mig på en massa bra filmer som jag inte haft tid att titta på men länge velat. Det kanske kommer ett filmtips senare ”Topp tio-lista på filmer man bör titta på när man lider av soleksem och måste stanna på hotellrummet” ha, ha! Men det var faktiskt rätt skönt att stanna inne en hel dag.

Hoppas nu bara att eksemen lägger sig tills på fredag då planerar vi att åka på en katamaran och snorkla. Sedan hade vi tänkt att åka ut och djuphavsfiska på lördag. Min syster drabbades också av soleksem för massa år sedan, men hon hade bränt sig i solen och slavat med solskyddsfaktor och annat solskydd då. För henne var det så illa att hon var tvungen att söka läkare och få kortisonspruta. Men så illa är det inte med mig som tur är jag tror det räcker att vara inne ett par dagar, det känns faktiskt redan mycket bättre. Men hennes bästa tips var att stanna borta från solen så mycket som möjligt resten av resan då det snabbt kan komma tillbaka igen. Sitta under parasoll om vi är på stranden, och sitta i skugga om vi är ute på båten så det inte blir värre igen. Förhoppningsvis är jag bättre till helgen och kan följa med på aktiviteterna om jag sköter mig riktigt ordentligt fram tills dess. Så mer film för min del ska det bli….

Tack förresten för alla tips om utflykter och restauranger. 

Kram till er alla!

/Laila

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00