ANNONS

Underbar teknik…

/

Tack alla för era tips. Jag mår redan mycket bättre utslagen är kvar men inte lika farligt längre. Får se hur det går idag på vår utflykt.

Saknar Liam så otroligt mycket nu och tänker hela tiden på honom och undrar hur han har det. Hur han mår och vad han har gjort och så vidare… Jag vet att han har det jättebra då han är med sin pappa nu när jag är borta. Några dagar ska han även vara med min syster och mina bröder som han tycker väldigt mycket om att vara med. Så han har det mer än bra där hemma. Men mamma saknar sin lille grabb i alla fall!! 🙂

När vi pratade med varandra sist per telefon så måste han ha märkt att jag saknade honom lite extra mycket så han ritade en teckning till mig och bad sin pappa att ta en bild och mailade den till mig. Gissa om jag blev glad när jag fick den. Nu är det så att Liam är inne i en period av mycket riddare och drakar så teckningarna handlar mycket om sådant. Jag har även förstått att det är även mycket mumier och faraoner. Allt som är lite läskigt och spännande är bäst enligt honom just nu. Kommer själv ihåg hur det var när jag var i den fasen när jag var liten. Då ville jag höra spökhistorier och andra läskiga berättelser hela tiden. Försökte smygtitta på någon läskig film som jag visste att jag inte fick se för mamma och pappa och ångrade mig sedan när jag väl lyckades smygtitta på en snutt. 

Hur som helst så är det helt underbart att jag via tekniken kan få se en teckning från min son även om jag är långt, långt borta. Det gör att avståndet känns mycket kortare mellan mig och min lilla älskling. 

Hittade den här bilden i min mobil när jag satt och tittade på bilder på Liam när saknaden var som störst. Han provar mina solglasögon och kände sig lite extra cool och det tyckte jag var så gulligt. 

Nä, nu ska jag ta mig i kragen gå ut, ska vara extra försiktigt och hålla mig i skuggan och försöka undvika att eksemen blir värre. 

Ha det bra allesammans!

Stor kram

/Laila

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00