ANNONS

Semesterlunk…

/

Kikade ut genom fönstret när jag vaknade i morse och konstaterade: Ingen snö idag heller 😉 utan som vanligt ca 32 grader och sol här borta. Var lite jetlag de första dagarna men har nu helt och hållet kommit in i semesterlunket och sover ut varje morgon. Underbart! Vi skulle ju ha åkt katamaran i helgen men tyvärr så blev det inställt och bokades om till idag. Istället blev det en shopping dag i stan och en tidig middag på ett brasilianskt ställe där vi blev serverade 16 (!) sorters olika kött på grillspett. Jag tror inte att jag behöver förklara hur mätta vi var och att vi nästan rullade tillbaka till hotellet. Har bokat in en solnedgångstur på onsdag då man åker ut med båt och dricker champagne och bara slappnar av.

Annars är det som ”vanligt”.    Strandpromenader och åter strandpromenader. När solen börjar gå ner så spelar killen på oljefaten samma fyra låtar varje kväll. Kan informera er om vilka låtar det är: Under the boarwalk, No woman no cry, What a wonderful world och ett amerikanskt anthem som jag inte kommer ihåg namnet på. Här ser ni killen som brukar spela. 

Tidigare i veckan var vi på en salsabar på en pir precis vid vattnet. Där spelade ett liveband salsa hela kvällen och de hade även salsalektioner för publiken. Vi drack caipirinha och dansade hela natten.

Ni har kanske märkt att mama har ändrat lite i kommentarsfälten. Mama håller nu på att göra förändringar på hela sin hemsida för att göra det bättre för sina läsare. Jag kommer inte att stänga av mitt kommentarsfält, det ska bara förbättras. Vet inte om det kommer vara så som det är nu, men just nu kan man i själva blogginlägget inte se hur många som har kommenterat, men om man klickar på kommentera så laddas sidan om och då får man se alla kommentarer och kan kommentera precis som vanligt. Tack återigen alla ni för era tips om bot och lindring mot soleksem. Hoppas ni har haft en skön helg.

Stor kram

/Laila

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00