Äntligen hemma….

Det blev en lite längre flygtur än vad vi hade räknat med. Vi var försenade 2,5 timme redan från start så när vi äntligen landade idag var både Niclas och jag väldigt trötta. Det var svårt att sova på flyget så tiderna är lite upp och nedvända just  nu då det känns som vi inte sovit nåt på ett dygn.

Min syster Linda och hennes pojkvän kom och hämtade oss på flygplatsen och med sig hade de även Liam. Åh så glad jag blev när jag såg att han var med och mötte upp oss. Den lilla gullungen hade frågat Linda om han inte fick köpa en ros till mig och Niclas som han ville ge oss när vi kom och självklart fick han det. Så där stod min älskling med var sin ros till mig och Niclas och välkomnade oss båda två. Sedan blev det kramkalas kan jag lova. Efter det så åkte vi raka vägen hem och satte oss på ”vårt” café där vi bor. Både Niclas och jag var så sugna på en riktig kopp kaffe då vi inte fått ”riktigt” kaffe på två veckor. Gud så gott det var. 

Nu ska vi försöka hålla oss vakna så länge som möjligt så vi så snabbt som möjligt kommer in i rätt dygnsrytm igen. Vi får se hur det går.

Ha det så bra allesammans!

Kram

Trötter 🙂

.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..