Packa, packa, packa…

Är rätt sliten idag då jag fortfarande är jetlag. Jag kunde inte somna igår alls. Niclas somnade som en stock vid tiotiden igår kväll men det kunde inte jag. Inte förrän vid tretiden kunde jag slumra in men vid åtta på morgonen så vaknade jag igen. Nu är jag väldig trött och känner att hela dygnsrytmen är helt rubbad. Men har lyckats som tur är hålla mig vaken hela dagen och kommer nog somna så fort jag lagt huvudet på kudden ikväll. Förhoppningsvis så är jag sedan tillbaka i rätt rytm igen om jag lyckas sova ut. 

Denna vecka håller vi på att packa för fullt hemma hos oss då vi ska flytta. Min lägenhet är såld och i väntan på det nya huset så ska vi bo i ett annat hus som vi hyr och det är dit flyttlasset ska gå senare i veckan. Så idag har vi packat hela dagen. Liam har också hjälpt till och packat sina grejer. 

Det var några av er som kommenterat Liams bandage på tummen  på en av bilderna i förra inlägget. Det är ingen fara med honom. Han hade klämt tummen i fredags och det ömmade lite grann på morgonen och han ville då hemskt gärna ha ett bandage. Men det är ingen fara med tummen, dock var den psykologiska effekten av att ha ett bandage väldigt bra. Det kan ju vara så ibland med barn, ni kanske också känner igen det där… 🙂

Nä nu ska jag fortsätta att packa lite till och sedan kasta mig i säng.

Ha det bra allesammans!

kram

/Laila

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..