ANNONS

Fototagning

/

Nu när vi kommit hem så har jag kommit direkt in i arbetet igen och flytten är i full gång som jag skrev om tidigare.

För ett tag sedan så skrev jag om att jag hade köpt ett par nya träningsskor från Reebook som heter Easytone. Köpte dem för att de skulle ge extra bra resultat i träningen jämfört med andra skor då man tydligen skulle arbeta mer med rumpan och låren om man har dem på sig samtidigt som man tränar. Det lät nästan för bra för att vara sant men var väldigt nyfiken. Testat dem och varit väldigt nöjd kan jag säga. Och nyligen blev jag kontaktad av Reebook. De hade läst på bloggen att jag använt dem för att komma i form så de frågade mig om jag ville göra ett reklamjobb för dem med dessa skorna. Tackade självklart ja till detta då jag gillar skorna och tycker att de har fungerat väldigt bra.

Så idag var det dags för fototagningen. Har tagit massa bilder ihop med en PT som kommer bli som en folder med bilder på olika övningar som ska följa med i skorna. Så på själva fototagningen har jag gjort massa gymnastiska övningar så jag har rejäl träningsvärk nu kan jag säga, och värre blir det väl imorgon.

Men själva dagen började med att jag skulle vara i stan 08.00. Tydligen så fungerade inte min väckarklocka och jag vaknade (som tur var) med ett ryck  tjugo över sju. Då blev det bråttom kan jag säga. Hann därför  inte köra Liam till dagis så han fick följa med. Visserligen så ville han också helst följa med mig idag då jag varit borta från honom så länge. Och det gick jättebra. Han var jätteduktig och det fanns en annan kille där i samma ålder som hette Ludvig som också fått följa med sin förälder idag som han lekte med. De hittade båda lite boxningshandskar och sedan så var leken i full gång. 🙂

Efter det så åkte jag till min frisör Anna och fixade håret. Hon lade in lite mörkare slingor i håret, syns kanske inte så mycket på just den här bildern men jag blev väldigt nöjd.

Efter det så åkte jag hem igen för att packa det sista. Imorgon kl 8 går flyttlasset, ska bli skönt att få lite tillfälligt ordning på hemmet och inte leva i flyttkartonger mer för ett tag. 

Imorgon ska jag följa med Liam på hans jobb. Det var i alla fall så han sa till mig idag och skrattade. Liam ska nämligen vara med på en fototagning med MAMA och han ser verkligen fram emot det. Han sa då också till mig: -Mamma du får ta med dig pennor och ritpapper så du kan rita när jag jobbar. Det lät väldigt roligt när han sa så och då skrattade vi båda två. 🙂

Ha det nu så bra allesammans!

Kram

/Laila

PS. Jag tror att jag råkade komma åt kommentarsfältet för detta inlägget så nu kan man inte kommentera verkar det som. Ska ringa MAMA imorgon bitti så de hjälper mig att rätta till det så ni kan kommentera igen. Ledsen för det! Kram

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00