ANNONS

Fototagning del 2

/

Idag var det dags för Liam att fotas. Det var ett modejobb för Mama så det var massa andra barn med. Ska bli jättekul att se hur bilderna blev. Fototagningen gjordes i samarbete med Loppi.se. Det är en sida där man kan sälja och köpa barnprylar, allt från kläder till möbler. Ungefär som Blocket fast för familjer och barnsaker. Visste inte om att denna sida fanns och det verkade väldigt bra. Sidan finns här på Mama.nu men hittar du den inte kan du klicka här på Loppi.se.

Har haft fortsatt fullt upp med flytten. I natt sover vi första natten i vårt ”nya” hus och i morgon ska jag städa ut det sista i lägenheten. Men det är fint här och vi kommer att trivas här till vårt eget hus är klart.

Önskar nu er alla en godnatt och denna gången har jag inte raderat kommentarsfältet som jag råkade göra igår he, he…  Så nu kan ni skriva till mig igen! 🙂

Stor kram

/Laila

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00