ANNONS

Åååååååhhhhhh vilken dag!!!

/

I natt sov vi första natten i det nya huset. Det ligger dock 40 min från Täby vilket innebär att det tar mig 40 min varje morgon att skjutsa Liam till förskolan och lika lång tid att hämta och köra hem honom. Det kommer funka jättebra och vi har själva valt detta då vi tycker om huset. Men idag funkade det verkligen INTE. 

Det började bra på morgonen, inte så farligt med trafiken. Lämnade Liam på förskolan och åkte sedan vidare till gamla lägenheten i Täby för att städa och plocka ur de sista grejerna. Upptäcker då att jag har glömt nyckeln hemma. Det är inget annat att göra än att åka tillbaka igen och hämta nyckeln, 40 min hem och 40 min tillbaka innan jag väl var åter i lägenheten. När jag var färdig så skulle jag gömma nyckeln till städerskan som skulle komma och flyttstäda lite senare och åker efter det till Nacka för att ha möte gällande klädkollektionen för Rock by Sweden. Får då efter ett tag ett samtal från städerskan som inte kan hitta nyckeln, inte så konstigt då jag glömt den i min jackficka och har den med mig i Nacka. Då jag inte kan avbryta mötet och åka och lämna nyckeln så får jag helt enkelt buda över den till städerskan. När sedan mötet är slut så var det dags att åka och hämta Liam från skolan igen. Så tillbaka från Nacka till Täby och sedan hela vägen hem till huset igen. Puh!!! Räknade ut att jag tillbringat nästan halva dagen i dag i bilen. Ha, ha!!!! Gud så snurrigt det blev. 

Nåväl, imorgon är en ny dag och den kommer helt säkert inte bli lika körig som denna har varit. 🙂

Trevlig kväll!

Kram

/Laila

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00