Småland nästa…

Småland nästa…

Har under kvällen förberett mig inför morgondagen då jag ska ha en föreläsning på Swedbank i Nybro. Efter det så kommer jag passa på att åka och hälsa på min mormor som bor i Kalmar och ska även sova över hos henne. Det är rätt sällan numera som jag har möjlighet att åka och hälsa på mormor så det känns extra kul att kunna åka hem till henne nu även om det bara är för en natt. Det känns alltid som hemma där då mormor bott i det huset i över 50 år. Vart man än har flyttat själv så har det alltid funnits kvar och sett likadant ut. Och mormor med känns det som! Ha, ha! 

Liam visade mig nyss hur han vill ha håret och det blev ungefär så här som bilden ovan. Hmmmm…. och inte nog med det så har jag ett dilemma till. Nu har Liam inspirerat fler i familjen, så nu vill Niclas också ha en tuppkam. 😉

Ha det bra allesammans!

Kram 

/Laila

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..