ANNONS

Hej mormor!

/

Hej hopp på er!

Idag har jag spenderat halva dagen på tåg från Stockholm ner till Kalmar. Köpte på vägen till tåget lite sushi på centralen som var riktigt riktigt god. Kan verkligen rekommendera den om ni ska ut och åka. Anlände sedan i Nybro där jag skulle föreläsa på en tillställning och tjejkväll som Swedbank hade ordnat. Min syster följde också med för att de ville att vi skulle samtidigt visa upp lite kläder och smycken under minglet innan själva föreläsningen drog igång. 

Det var en bra publik och självklart var Swedbankpersonalen supergulliga. Innan själva föreläsningen skulle börja festade jag och syrran till det på Stora Hotellet och smaskade på en supergod pastasallad och en jättesmarrig efterrätt. Väldigt överraskad av den goda maten, man ska inte tro att maten är mindre god bara för att man är i en mindre stad, det bevisade verkligen kocken här. 

När allt var klart så var det dags att äntligen få åka till Kalmar och krama om mormor och hennes syster som satt och väntade på oss. Nu ska vi sitta och prata hela kvällen. 

Ha det bra!

Kram 

/Laila

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00