Letar present…

Jag ska ge mig ut och leta present idag till en liten nyfödd pojke. 

Jag och Niclas ska hälsa på Runar och hans fru Jessica som precis har fått en son. Och vi ska få träffa den lilla babyn för första gången. Vill då gärna hitta en fin och bra present som jag kan ge dem. Men problemet är att jag inte vet riktigt vad jag ska köpa.

Var inne på nätet i morse och surfade runt lite på lite olika babysaker och det verkar finnas hur mycket som helst som man kan beställa på nätet. Så himla dumt att jag inte kollade in detta för en vecka sedan för då hade ju jag hunnit få hem nån grej som jag ville ha. Bland annat hittade jag denna fina nappen på en sida som heter babyportalen.se.

Sedan så hittade jag jättecolla tröjor med tryck från olika rockband på en sida som heter evilout.se Kolla in dessa nedan.

Men allra sötast var nog dessa skorna, jag älskar skor så jag föll direkt för dem. De är från Vincent och vad som är så bra med det är att de faktiskt inte bara säljer på nätet utan de har en butik som jag brukar gå till. Men ni kanske har fler tips på några andra roliga eller coola saker till en liten nyfödd att ge bort som jag kan kolla in när jag ändå ska in till stan. Finns det någon bra butik som ni rekommenderar mig att gå till, det var ju några år sedan jag kollade på kläder i denna storleken så jag vet inte riktigt vart jag ska leta. Men än så länge så är det de här små söta skorna som ligger bäst till. Jag kan ju ta en bild och lägga upp imorgon så får ni se vad det blev.

Ha det så bra!

Kram 

/Laila

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..