Teknikstrul….

Hej allesammans!

Just nu befinner jag mig i Göteborg för IDOL-audition. Jag är väldigt förväntansfull och det känns som att vi kommer hitta ett par riktigt bra tjejer och killar här. Hoppas det i alla fall….

Har lite teknikstrul och kan därför inte lägga upp bilder i bloggen eftersom min data är lite dum mot mig idag. Men jag lägger upp bilder snarast möjligast. Jag ville ju visa bilder när vi träffade Jessica och Runars nyfödda baby i söndags. Det blev förresten de söta skorna jag visade i förra inlägget som jag köpte i present. Jessica blev jätteglad för dem. Liam har aldrig haft en baby i sin famn och han var väldigt gullig när han försitktigt höll den lille killen.

Ha det bra allesammans!

Kram

/Laila

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..