ANNONS

Äntligen hemma hos Liam igen…

/

Har varit borta flera dagar nu. Först Göteborg, och då jag skulle vara i Karlstad idag så stannade jag kvar en natt till i Göteborg och åkte direkt dit därifrån istället. Vad gjorde jag i Karlstad då? Jo, jag var där för att hålla ett föredrag på högskolan där då de hade arbetsmarknadsdagar. Hela högskolan var full av företagsrepresentanter som studenterna kunde tala med och knyta kontakter med. De hade då två föreläsare en på förmiddagen och en på eftermiddagen. Jag talade på eftermiddagen och man hade önskat att jag talade om entreprenörskap och mina erfarenheter om att vara egen företagare. Det var jätteroligt att föreläsa i Karlstad och det var kul att det var så många som nästan 500 personer som var och lyssnade på mig. När det sedan var klart så var det bara att sätta sig på tåget hem igen.

Och nu äntligen är jag hemma och får gosa med Liam igen.

Han har under dessa dagar varit hos sin pappa som planerat. Han brukar ju vara hos sin pappa många dagar i streck även när jag är hemma i Stockholm, men bara för att jag har varit bortrest så har jag saknat honom extra mycket. 

Han var jätteglad att se mig men var också väldigt glad för sina nya presenter som han fått idag av sin moster. Det var två wrestlinggubbar som han hade fått. Den ena heter ”Undertaker” och den andra som är Liams favorit heter ”Ray Mysterio”. Gissa om min wrestlingtokige kille blev glad när han fick dem. 

Nu ska jag vara hemma ett par dagar innan det bär av att åka till Karlstad igen. Men då är det IDOL som gäller.

Förresten, det första som Liam började prata om när jag kom hem var vulkanutbrottet på Island. Man hade tydligen pratat om detta i skolan idag. Han var lite uppspelt över detta. Är det inte lite otäckt det här med att alla flyg ställts in i hela Sverige och i hela norra Europa. Inte bara passagerarflyg drabbas. Värst av allt är väl att även ambulansflyg och andra viktiga transporter också drabbas. Det är inte förrän sådana här saker händer som man märker hur sårbara vi egentligen är. 

Nä, nu ska jag äta mitt urgoda kvällssnacks!!! Koka vita färska sparrisar så de blir lagom hårda, (glöm inte skala dem) när de är klara lägg sedan parmaskinka över och häll sedan smält smör över, sedan salt lite peppar och sist riven parmesanost. Mumsigt!!! Och går väldigt fort! Testa, jag lovar att ni kommer älska det!

Ha en fortsatt trevlig kväll!

/Laila

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00