Fullt ös!

Idag började Liam och jag dagen med att sitta och pyssla lite. Liam älskar att sitta och pyssla, rita och måla. Så idag satt vi och målade masker tillsammans. Det var väldigt mysigt. Sedan kom ett par killkompisar över till Liam. Och då märkte jag att han börjar bli en stor kille. Då var jag som mamma plötsligt inte så populär längre. Man fick inte störa grabbarna som stängde in sig på rummet och spelade dataspel och tävlade mot varandra. Nä, jag var nästan lite pinsam när jag tittade in lite då och då för att fråga vad de gjorde. Ja, det är väl bara att vänja sig. Ena stunden är man det bästa i världen, nästa stund är man pinsam och jobbig. Ha, ha! Men det hör ju till eller hur!

Niclas bror Linus och hans fru Jessica fick nyligen sitt andra barn Colin. De har sedan tidigare lilla Linn som är fyra år gammal. Linus är bortrest några dagar i veckan med jobbet och nu var Jessica så trött efter att knappt inte ha kunnat sova något på två dygn. Hon kom därför över till oss så kunde vi ta hand om lille Colin och Linn så att hon fick vila en stund. Det var supermysigt. Linn och jag satt också och pysslade en liten stund samtidigt som jag tog hand om Colin. Plötsligt kände jag mig som en flerbarnsmamma en stund. En sexåring och hans kompisar, en fyraåring och en nyfödd. Snacka om fullt ös här hemma. Kunde inte låta bli att tänka på hur trött jag själv var när Liam var nyfödd. Och kan därför inte heller föreställa mig hur mycket mer trött man måste vara om man har fler barn man ska ha energi till och räcka till åt som mamma. Då måste man faktiskt ställa upp som vänner och släkt för varandra.

Och som om inte det var nog med barn och vuxna här hemma så kom sedan ett par vänner till Niclas förbi med sin tvååring. Så gasen i botten, Niclas lagade god mat till oss alla och vi har haft en riktigt rörig, tokig och helt underbar dag tillsammans med alla barn och vuxna här hemma.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..