ANNONS

Plötsligt händer det!

/

Var nyss ute på en liten promenad och vad ser jag då!? Jo mellan några träd en liten bit in i skogen ser jag vitsippor!!!! Äntligen våren är här på riktigt!!! Plötsligt, bara så där! 🙂

Vitsippor är så otroligt vackra blommor. Min familj bodde några år i en bokskog. Varje vår var det lika vackert. Vitsipporna bredde ut sig som en grön och vit matta över hela skogen och vårsolen lyste mellan grenarna ner på blommorna. Det var nästan magiskt. Sedan så påminner vitsipporna mig så mycket om min älskade mamma. Det var en av hennes favoritblommor. Dessutom så var våren den finaste årstiden för henne och jag kan inte annat än hålla med. Det är något speciellt med denna årstid, så kort men nog den finaste av alla. 

Men den absoluta favoritblomman som min mamma hade av alla var pioner. Rosa pioner. Och om ett par månader så kommer pionerna blomma igen och då kommer det vara första gången de blommar utan mamma. Det gör mig ledsen att tänka på det, men jag är samtidigt så glad att vi har så många fina minnen. Och när jag kommer se pionerna blomma i år vet jag att jag kommer påminnas av många av dessa fina minnen av min älskade mamma.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00