Kallt och trist!!!

Jag fryser!!!! Är kall, och är rätt sur faktiskt. Idag har det snöat hela dagen. Visserligen har det inte lagt sig på backen, men snöar gör det ändå. Nu får det vara nog! Jag vill inte ha mer snö, det har varit tillräckligt med snö i år tycker jag. Jag vill inte frysa mer heller….

Det dumma är ju att jag har hängt undan vinterjackan. Jag har min vårkappa på mig nu och vägrar ta fram vinterjackan, det ska vara vår nu helt enkelt. Så på grund av min envishet så fryser jag nu.

Det var ju så skönt och underbart de senaste dagarna med lite sol som värmde så skönt. Och vitsipporna hade börjat slå ut och alla fåglar som kvittar. Jag hade väl hoppats på att vi hade haft vår sista kyla men det är väl så varje år. Alltid ett bakslag i mitten eller slutet på april. Det finns ju en anledning till att det heter aprilväder.

Kommer förresten ihåg en gång när jag var rätt liten på Valborgsmässoafton då det var snö och iskallt och man stod och huttrade framför majbrasan. Då kändes allt mer eller mindre som ett skämt, fira att våren är här när man nästan förfrusit fingrarna och inte en krokus i sikte. 🙂

Nu tror jag inte att det är så illa denna gången. Det kanske till och med hinner bli riktigt varmt till valborg. Hoppas det i alla fall!

Kram på er alla!

/Laila

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..