Nu är det klippt!

Liam har klippt håret idag!!!!!!

Han ville ju som jag skrivit om tidigare klippa håret kort, och då ville han dessutom ha en tuppkam. Riktig tuppkam med rakade sidor. Klippa sig fick han gärna för mig, men inte riktig tuppkam där gick min gräns kände jag. Vi pratade om det och då kom han fram till att han tycker att Erik som vann Idol förra året var väldigt cool i håret. Han har ju nästan tuppkam i sin korta frisyr. Och så ville Liam alltså se ut.

Så Liam skulle få göra som han själv ville tillslut och var taggad för detta och jag med faktiskt. Sagt och gjort, vi bokade tid hos frisören och idag var det äntligen dags.

Min frisör Anna på Ahead är superduktig frisör och fick uppdraget att klippa Liam. 

Så här såg Liam ut när han precis hade kommit till Anna och satte sig tillrätta i stolen….

…så var det dags att börja kamma igenom håret….

…och så kom det första klippet. Liam var jätteglad och förväntansfull. Man kan verkligen se  på bilden hur glad och spännande han tyckte att det var. 

OCH HÄR ÄR HAN!!!!!

Min lilla kille, så fin han blev. Visst blev det en tuppkan, men en väldigt fin tuppkam tycker jag. Och Liam var så stolt och kunde inte sluta le. Riktigt cool kille tycker jag. Och Anna är så otroligt duktig, hon fick verkligen till det bra. Både mamma och son var mycket nöjda när vi gick ut från salongen.

När vi sedan mötte upp syrran så tyckte även hon att han var superfin. Han var så glad så han höll på att spricka när han hörde det. Och då berättade han för henne att han hade velat att det skulle bli lika fint som på Erik Grönvall från Idol, men att han tyckte att det blev ännu snyggare. Då började vi alla skratta, för ja, det blev riktigt snyggt tyckte vi allihopa. 

Senare i veckan ska jag köpa sånt där hårspray i olika färger så vi kan färga den lilla ”kammen” om han ska på fest eller disco. Det ville han så gärna och det är ju klart att han ska få det så han känner sig extra tuff när han ska på fest.

Nu ska jag natta en mycket nöjd och belåten son!

Ha det bra allesammans!

Kram

/en mycket nöjd mamma

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..