ANNONS

Liam hälsar!!

/

Liam är lika stolt och nöjd med sin frisyr idag med. Han har försökt att fixa till den lite själv idag med styleingprodukter och så, men jag fick hjälpa honom att fixa det lilla sista innan han skulle till skolan. Han var rätt duktig på att fixa det själv så det dröjer nog inte länge innan han kan fixa det helt själv. 

Han ville se på bilderna som jag lade upp på bloggen och då berättade jag också hur många fina kommentarer som alla ni hade skrivit till honom. Och snacka om en glad kille! 

Och då bad Liam mig att jag skulle säga tack till alla som skrivit så fint. Så nu skriver jag det, en hälsning från Liam: -Tack!  🙂

Har annars försökt tillbringa kvällen med mina två killar här hemma. Myst och bara haft det bra. För imorgon åker jag ner till Skåne och är borta flera dagar. Först är det ett besök i Helsingborg då jag ska vara på i Väla Centrum för att visa upp Reeboks nya skor som jag skrivit om tidigare. Sedan är det vidare färd till Malmö och dags för IDOL igen.

Ska bli väldigt spännande att åka ner och se vad Malmö har att erbjuda. Det har ju tidigare år varit väldigt många duktiga sökande från just Malmö så förväntningarna är höga. Håller tummarna!

Godnatt godnatt!

/Laila

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00