Tivoli!

Idag har Liam och jag tagit tåget över från Malmö till Köpenhamn och gått på Tivoli. Det har varit en fantastisk härlig dag där vi båda har haft väldigt roligt och mysigt tillsammans, men också njutit av den härliga vårsolen och det fina vädret.

Vi har åkt massa karuseller….

…och vi har ätit glass. Gammeldags glass som den heter och det är ju så gott. En stor strut, med massa glass, grädde, sylt och en kokosboll. Härlig smaskig röra av godsaker.

När vi sedan skulle gå på toaletten så hände en smårolig sak. Det var tre par bås och jag och Liam gick in i det första och andra och i det tredje var det en dam som nyss hade gått in i. Liam blir klar före mig och ställer sig utanför båsen och väntar. Då hörs det en massa pruttar, jättehöga kraftiga pruttar. Liam frågar då högt om det är jag som låter. Jag svarar då högt tillbaka att det är det inte. Sedan kommer jag ut och jag ser att Liam anstränger sig till det yttersta att inte börja skratta. Då kommer damen ut från det tredje båset och tittar på Liam (som då förtsått att det måste varit hon som hade lite problem med magen) och hon säger: Det var jag som lät! Då kan han inte hålla sig längre och börjar skratta. Vi börjar skratta allesammans och Liam säger att han visste inte han tanter kunde prutta. Då började jag skratta ännu mer när han sa så och det gjorde damen också. En pinsam situation blev tillslut inte så pinsam när vi sen stod där och skrattade alla tre åt alltsammans. 🙂

Godnatt, godnatt!

Kram

/Laila

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..