Presenttips!

Igår när vi var i Köpenhamn så var vi även inne i en affär som heter Build á Bear. Det är en affär som jag såg för första gången i USA. Där får man göra som det låter ”bygga en björn”. Man får skapa sin egen nalle eller gosedjur. Det går till så att man väljer vilket sorts djur man vill ha. Väljer stoppning och innan man lägger i stoppningen får gosedjuret ett hjärta som man ska pussa och önska sig något innan man sätter i hjärtat. Man kan också välja att sätta i en dosa, och när djuret är klart trycker man på den och då kommer det ett ljud. Ljudet kan man spela in på plats och då kan man tex säga: Mamma älskar dig! Om man nu hade tex tänkt att ge nallen till sitt barn. Liam har en som jag gav   honom för ett par år sedan som han har med sig när han ska vara borta från mig länge där jag säger det. Och han brukar trycka på den när han ska sova. Han har också en nalle där man hör min mamma, mormors röst som han också älskar att lyssna på.

Ett annat roligt tips med dessa nallar är tex om någon fyller år, så kan man spela in en grattissång. Eller ett ännu roligare tips är om man vill fria. Då kan man ju spela in: -Vill du gifta dig med mig? Och sedan ge bort denna nallen till den man vill fria till. 

Liam och jag gjorde ett gosedjur var och Liam valde då att göra en papegoja med karatekläder. Han blev jättefin! Han fick också en fin kartong som ser ut som ett litet hus som han kan fraktas i. Tyvärr glömde jag att ta ett foto på den innan han åkte. Får ta ett foto som jag visar sen när jag kommer hem. Men hittade några bilder från deras hemsida. Papegojan ovan var samma som Liam valde. Supergulligt! Kan verkligen rekommendera detta för er som kommer besöka Köpenhamn snart. Jättebra presenttips. Och hur mycket att välja på som helst.

En sak som är rolig är att när jag jobbade med PLAY i USA så hade vi ett samarbete med Build A Bear där. De var till och med deltagare med dem i Macy´s Thanksgiving Day Parade i New York som ses av väldigt många på TV i USA och är nog världens största parad. Och det lustiga var när jag var i butiken igår i Köpenhamn så spelade de PLAY´s gamla skiva från den tiden. Så förvånad jag blev!

Nu har min lilla älskling åkt hem till Stockholm och nu väntar ett par spännande jurydagar. Som jag nämnt tidigare så är jag väldigt nyfiken på vad Malmö har att erbjuda då det var flera mycket bra här förra året.

PS. Klicka på länken här och gå in på Build A Bear och kolla in själva vad massa olika roliga nallar man kan göra.

Ha det bra!

Kram

/Laila

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..