Sockervadd och likör…

Ikväll har jag träffat min gamla vän Hanna och hennes man Peter. Hanna och jag gick i gymnasiet ihop och hon kommer från Halmstad. Vi har inte träffats på länge och sist vi sågs var på bröllopet men då hade vi inte chans att prata så mycket med varandra. Så ikväll kom Hanna och Peter ner från Halmstad och vi gick ut och käkade på en restaurang.

Det var en restaurang som heter Bloom in the park (tror jag att den hette i alla fall). Och det var superkul att vara där då det var en lite udda restaurang. Det började nämligen med att man fick gå igenom en korridor när man kom in som var helt betäckt av guldblad på väggar och dörrar. Helt sjukt! 

Sedan när man väl kom in där vi skulle äta så fick man inte välja ur någon meny, utan det som erbjöds var en förbestämd fem rätters middag. Hela middagen var fantastiskt god men det var två saker som var lite extra speciella. Först var det en grej vi fick att dricka mellan ett par rätter för att neutralisera smaklökarna. Det var en grön vätska som kom in i små provrörsliknande rör och där det var kolsyreis i så det rykte som om det kom direkt från någon galen professors laboratorium. Tyvärr glömde jag ta en bild på det så jag har ingen bild att visa från det. Ja, jag vet, det var orutinerat av mig. Ska bli bättre på det där.

Men sedan så kom det in som sista rätt små minisockervaddar. Sockervadden satt på ett litet rör som det fanns likör i. När man ätit upp sockervadden så var det bara röret kvar och det var meningen att man sedan skulle dricka upp likören. Gud så gott det var med den blandningen. Ja hela middagen var fantastiskt god måste jag säga. Så det kan jag verkligen rekommendera.

Nä nu ska jag gå och lägga mig. Mycket mätt och belåten efter en supertrevlig kväll!

Godnatt godnatt!

/Laila

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..