ANNONS

Frågestund med Anders!

/

Här bjuder jag på en kort frågestund jag hade med Anders idag, bara för er:

Anders, du älskar ju djur, men vilket är ditt favoritdjur?

-Papegoja, nu i alla fall efter jag träffat den här krabaten jag har på axeln. Nä jag skojar bara det är ju hund så klart. Men allra helst skulle jag nog vilja ha en tiger om det gick att ha. Det är det häftigaste djuret som finns. Vackra, intelligenta! Tänk att få leka med en stor tiger. 🙂

Vilken filmstjärna skulle få spela dig om man skulle göra en film av ditt liv?

Helt klart Jack Black. Han är mest lik mig både när det gäller humor och utseendet, fast han är lite mörkare.

Hur känns det att blivit bonuspappa?  Och vad kan du ge för råd till andra?

Det är ju en stor omställning, särskilt om man som jag inte har barn sedan tidigare. Även om det kan kännas skrämmande så tycker jag att det bästa rådet jag kan ge är att ge det en chans. Det kan ta tid också och är kanske inte alltid lätt i början. Alla måste hitta sina nya roller och lära sig att leva med varandra. 

Jag tyckte tex först att barnen var väldigt lika. Men när vi lärt känna varandra bättre så märkte jag hur olika de var varandra. Det är små personlighetsdrag och egenskaper som skiljer dem åt, som man först inte lägger märke till men som blir väldigt tydliga när man lärt känna varandra. Varje barn är ju en egen individ med egna känslor och upplevelser av allt som händer. Men ger men det en chans så växer man tillsammans och lär känna varandra och respektera varandra. Då blir det underbart! Det blir bra om man bara anstränger sig själv också. Jag lovar!

Men visst var det en stor omställning för dig?

Ja det  är klart. Det är ju helt nytt för mig. Det finns plötsligt andra att ta hänsyn till. Och plötsligt har det blivit väldigt mycket korv, köttbullar och pannkakor där hemma. Och sedan så får man inte längre någon sovmorgon. Så jag går nu med kroniska påsar under ögonen. Ha, ha! Men jag älskar barnen, de är helt underbara!!!

Slut på intervjun! Hoppas ni gillade den!

Nu har vi precis avslutat vårt arbete här i Malmö och är mycket nöjda och glada. Jag kan lova er att det kommer bjudas på många talanger härifrån och mycket skratt och tokigheter. Nu blir det Luleå nästa, vad kul det vore om Luleå kunde slå Malmö i antalet sökande som går vidare. Jag hoppas så innerligt att vi hittar många bra talanger i Luleå. Så kom till oss och sök, jag lovar att vi kommer vara snälla. 

Vi firade avslutet i Malmö med att gå och köpa en glass. I affären så fanns det en papegoja. Den var otroligt söt. Papegojor är fantastiskt vackra, och mycket finare i verkligheten. Underbara djur! Så både Anders och jag var tvungna att klappa den lite. 

Ha det nu så bra allesammans!

Kram

/Laila

PS. Jag såg årets första humla idag. 🙂

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00