ANNONS

Gammal reklam….

/

Fick ett tips från min bror att kolla in en gammal annons från 50- 60-talet på en skokräm. Man kan ju säga som så att själva skokrämen var det väldigt lite fokus på i reklamen. Istället var det söta och sexiga tjejer som sålde in den. Så sjukt egentligen att det var sådana reklamer på den tiden. Men detta fick mig att börja leta vidare efter fler liknande reklamer och jag hittade massor. Här kommer ett litet urval av olika reklamannonser:

Det är otroligt kul att titta på dessa bilder och läsa texten. Får också en skön känsla och välmående när jag tänker på hur långt vi har kommit i vårt samhälle egentligen då dessa annonser numera är så främmande för oss att vi kan skratta åt dem. Att vi är så främmande för dessa manliga och kvinnliga roller att det får oss att se det komiska i det hela.

Har ni fler annonser som ni har sett, lägg i så fall in en länk i kommentarsfältet så kan vi fortsätta att frossa i gamla reklambilder. Hoppas ni tycker det är lika intressant och underhållande som jag.

Ha det bra!

Kram

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00