Sköna Maj!

Åh! Äntligen Valborgsmässoafton!!!! Så skönt, nu känns det verkligen att våren är här på riktigt och att det snart är sommar. Jag brukar vara bortrest så ofta på Valborgsmässoafton och det har heller aldrig varit en högtid som jag har firat så mycket eller lagt någon större vikt att fira. Det var flera år sedan jag var och besökte en majbrasa. Men i år hade vi bestämt att vi skulle fira in våren ordentligt.

Vi hade bjudit hem lite folk till oss med deras barn då det framför allt är en rolig kväll för barnen. Barnen fick korv med bröd som de själva hade önskat sig, och vi vuxna fick äta flera japanska små rätter som Niclas hade lagat med tillhörande såser. Fantastiskt gott!!! 

Sen var det dags att gå ner till majbrasan. Den lokala scoutkåren gick fackeltåg och tände den lilla brasan. Platsen för detta låg precis vid en sjö och det var en härlig kväll. Och lite senare sköt de också raketer vilket var rätt mysigt faktiskt. 

När vi kom hem så blev jag lite sötsugen så då gjorde jag mig en liten glass som jag mumsade på med en aningens för mycket chokladsås. Men vad gör det, det är ju fest! 🙂

Undra vad jag ska hitta på imorgon. Jag är ledig då. Ovanligt med en helt ledig dag. Antingen blir det att bara vara hemma och mysa med min man och Liam, eller så kanske vi åker iväg någonstans alla tre och gör något kul ihop. Vad kan man hitta på en lördag i Stockholm med sin man och sin sexåring tillsammans. Det verkar som att det ska regna imorgon så det får nog bli något inomhus. Har ni några tips på lördagsutflykter?

Hoppas att ni också har haft en härlig kväll.

Godnatt allesammans!

Kram

/Laila

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..