Vinn ett smycke!

Jag har vid flertalet tillfällen fått frågan om jag inte kan tänka mig att lotta ut några smycken. Och nu kände jag att det var dags att göra det. Jag tänkte lotta ut smycken till sammanlagt tio personer. Det man kan vinna då är antingen en valfri ring eller ett par manschettknappar från Rock by Sweden Åsitas.

För att delta i utlottningen vill jag att du mailar mig en motivering och berättar varför just DU är en värdig vinnare. Ni har på er ända fram till söndag kl 24.00 att skicka in er motivering, efter det väljer jag ut de tio bästa motiveringarna och svarar dem via mail. Jag kommer också presentera vinnarna på bloggen. Glöm då heller inte att skriva om ni önskar vinna en ring eller ett par manschettknappar samt vilken färg ni helst önskar på smycket.

Maila motiveringen till: vinnrockbysweden@gmail.com

Lycka till!

Kram

/Laila

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..