På väg hem!

Nu är jag äntligen påväg hem igen. Längtar så efter mina två älsklingsgrabbar. Visst är det roligt att åka iväg, men det är så tomt utan Niclas och Liam. Har idag haft ett sista möte och sedan har jag även hunnit med att köpa en födelsedagspresent till åt Liam som fyller 7 år om 1,5 vecka. Han vet ju om att jag kommer leta efter födelsedagspresenter till honom och att det närmar sig hans födelsedag så när jag pratade med honom igår så rabblade han upp en gedigen önskelista. He, he! Kommer själv ihåg hur det var, man önskade sig ibland nästan hela världen. Jag kan säga så här, tur att jag hade så liten packning med mig och så stor väska när jag åkte. Väskan är nu proppfull med saker jag har köpt till mina syskon, till mig själv och födelsedagspresenter till Liam och Niclas. Och jag är lite darrig på knäna att jag ska behöva betala övervikt.

Nu ska jag snart ner till taxi som ska köra mig till flygplatsen. Ha det bra!

Kram

/Laila

  1. Sanna skriver:

    om man vill skicka en demo till er, vart ska man skicka den då ?

  2. Jag bor i USA och jag åker hem om två veckor. Åker hem med nästan tomma väskor och sen ska jag fylla upp dem med allt som jag bara behöver hemifrån Sverige. Blir mycket godis och annat kul.

  3. hehe. så är det nästan alltid.. kul att åka men man saknar dom man älskar ! 🙂 , Selma åkte till bosnien i går och jag saknar henne redan ha ha, hon ska vara borta i 5 veckor och det är verkligen en stor saknad.. för vi träffas nästan hela tiden så.. men men det gör det lite roligare sen när vi träffas =) Ha det så bra finaste, puss & kram<3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..