Härliga Halmstad…

Är som sagt i Halmstad nu. Hälsar på en gammal barndomsvän som jag fortfarande har kontakt med. Hanna och jag gick gymnasiet ihop och vi gjorde det just här i Halmstad på Sannarpsskolan närmar bestämt. Så det är många sommrar som jag har legat och solat och badat på Tylösand. Det är roligt att visa Liam vart man har bott någonstans när man var yngre. Fast han verkar måttligt intresserad. He. he… Men han får en gratis guidetur i alla fall när vi åker genom stan och ska göra nåt ärende så passar jag på att berätta olika saker påvägen.

Igår var Rix FM turnén här i stan och vi gick och tittade. Barnen tyckte att det var jättekul och vi gick också backstage och pratade lite med grabbarna i EMD. Jättegulliga och duktiga killar. Alltid lika snälla, och nu har Liam träffat dem ett par gånger i olika sammanhang så nu började de busa lite med varandra.

Coola grabbarna i EMD…

Liam och hans kompis sjunger med Danny..

När vi stod där bakom scenen så var det ett skynke som avgränsade artisterna så att inte publiken kunde titta in där. Men så såg man några som försökte få sig en titt på hur det såg ut där bakom i alla fall och stod antagligen på tå och sträckte upp sina kameror så de precis kom med handen över kanten och tog lite kort. Det såg rätt kul ut med dessa händer och kameror som tittade fram då och då över avskärmningen så jag kunde inte låta bli att ta ett kort själv, på dem.

Papparazzi?

Sedan så hörde jag några tjejer ropa på mig en massa så jag gick fram till dem och då visade det sig att de ville ta ett kort på mig. Det fick de så gärna göra. Och de var så snälla och söta så jag tog ett kort på dem också. 🙂

Söta tjejer…

Hörde att det regnade i Stockholm idag, det gör det inte här. Här skiner solen och vi har det så mysigt. Så man kan faktiskt säga att vi har haft väldig tur med vädret än så länge.

Ha det så bra nu allesammans!

Kram

/Laila

 1. Hej!
  Jag vill bara tacka dig, Laila…you made my day. Jag jobbar som servitris på stället där ni lunchade idag. Vaknade upp med världens migrän och blev inringd till jobbet och får veta att ni lunchar hos oss. Är en stor beundrare av dig och ditt arbete, kommer aldrig glömma det lugna och fina dansnumret du gjorde i Lets Dance. Från att ha varit en riktigt skitdag gjorde du hela min dag till den bästa på hela veckan. Hoppas maten smakade bra och tack för dricksen 😀 Tack 🙂

 2. Oj jag glömmde skriva en annan sak…
  Jo det är såhär att jag verkligen ser upp mot dig 😀 Jag tycker att du är grymt fräään! Älskar ditt smycke! Ochdina kläder du har en sån skön klädstil, det älskar jag, men iallafall var jag sååå otrlogt glad att träffa dig! Du är grymt skön och hoppas att vi träffas igen! <3 😀

 3. Hej Laila 😀 Haha Jag och mina komisar sprang fram till dig och fick autografer och kramar och så.. Du tog kort ppå oss och sa att du skulle lägga ut dem, fast de finns inte här? 🙂 Men det gör väl inget. Jag vet inte om du kom ihåg mej av dem, men jag hade ett rosettdiadem.. Jag heter Vilma, du skrev det i autografen.. 🙂 Men om DU VILL, så får du gärna lägga ut den bilden på oss för oss iallafall,så det är okej 🙂 Det var otrligt kul att träffa dig! 😀 Jag var jätteglad hela dagen, jag bara upprepade hela tiden att jag träffat dig! 😀 Guuuuud vad roligt! Jag hoppas verkligen att vi träffas igen 😀 Jo, till sisst så vill jag bara säga att du gäääärna får svara på kommentaren :D§§ Jag förler gärna din trevliga blogg! Ha en bra dag! Kramar i massor från ditt fan Vilma 🙂

 4. Simone skriver:

  EMD är fina och duktiga killar. Om du MÅSTE välja den du tycker är bäst av dem, vem skulle det bli, Laila? Jag väljer Danny – tycker han är fantastiskt begåvad. Han hamnar på Idol 10-i-topp genom tiderna för mig.

  Kram

 5. Fan vad kul de var att träffa dig, den dagen har jag verkligen längtat efter! Du var precis den personen som jag hade trott, snäll och så jävla underbart go! Hoppas vi ses igen, vill så gärna göra de! Många kramar från Rebecca höger om bilden! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..