ANNONS

Dags för en frågestund!

/

Det var längesedan jag hade en frågestund kom jag precis på. Det måste vi ordna. Så har ni några frågor till mig, om vad som helst, skriv då er fråga i kommentarsfältet på detta inlägget så ska jag välja ut några frågor och svara på dem.

Jag vill också passa på att tacka alla er som är här inne och skriver kommentarer. Även om jag sällan hinner svara på några kommentarer så vill jag att ni ska veta att jag alltid läser alla kommentarer. Det är ju det som är så roligt med att skriva här, att jag öppnar mig och berättar saker jag upplever och tankar och funderingar jag har. Ni berättar om era åsikter och era egna erfarenheter. Några av er skriver ofta här och det känns nästan som att man känner varandra. Så tack alla ni som kommenterar här på sidan och låter mig få ta del av ert liv.

Ha det nu så jättebra allesammans!

Stor kram!
/Laila

53
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00