Mer info om Motivationsturnén…

Vad kul att det var så mycket positiv respons på motivationsturnén.Det har kommit lite blandade frågor om den så jag tänkte att jag skulle ge er lite mer information som kanske kan vara ett svar på dessa.

Om ni går in på http://ungdomar.se/turne/turne.php

Till vänster på sidan i en grön ruta står det sedan alla städer vi ska besöka. Och finns vi i en stad nära dig och du vill komma och besöka oss är det bara att boka biljetter.

Någon har ställt frågan varför vi har detta mitt på dagen, då går ju ungdomarna i skolan. Men det är just det som är det bästa. Vi har samarbete med flera skolor. Och är det så att du själv skulle vilja att vi kommer till just din skola, eller vill att just din klass ska få komma och besöka oss så kan ni kontakta de som är ansvariga för turnén. Prata med din lärare och be han/henne att kontakta Mikkel Gerdes som är kontaktperson för turnén. Honom når man på 0739-166513 eller på mikkel.gerdes@youmeet.se.

Hoppas att ni har fått svar på några av era frågor och att jag kommer få träffa er när det är dags att dra ut på turné.

Ikväll var det ju premiär för Idol och det var kul att sitta och titta. Fick en fråga vad det var för ormring jag hade på mig i programmet. Och det var min egen smyckeskollektion som heter Rock by Sweden Åsitas. Gå in på vår hemsida så hittar du vart smyckena finns: www.rockbysweden.com

Super stort tack för alla fina kommentarer! Imorgon blir det ett nytt avsnitt av Idol, missa inte det.

Ha det bra!

Kram

/Laila

 1. M&E skriver:

  Hej Laila!
  Vi är två sjuttonåriga tjejer som jätte gärna hade velat lyssna på din föreläsning, när motivationsturnéen kommer till Borlänge! Tyvärr så har vi inte lyckats få tag på några biljetter…Tror du att det finns någon chans till att köpa biljetter på plats? Annars hoppas vi att du kommer tillbaka till Dalarna snart igen 🙂

  Svara oss gärna på: dalkullor10@hotmail.com
  /Michaela&Emma

 2. Je skriver:

  Hej, har förmedlat detta till många ungdomar nu som troligen bokat Borlänge. Men nästa gång du är ute och rör på dig så får du (för tusan) åka förbi Borlänge och komma längre upp i Siljans regionen….tänk på det. 🙂

 3. Micaela skriver:

  Hej Laila! Jagtycker ditt jobb är jätteintressant och skulle vilja veta vad du utbildade dig till och vad du gick för gymnasium. Snälla svara! Jag vill så gärna veta! Mvh Micaela!

 4. Amanda skriver:

  Hej Laila

  Jag är ett stort fan av dig och skulle verkligen jätte gärna vilja ha din autograf.
  Hur kan jag få den? Kan du skicka hem en till mig kanske?

  Kram Amanda

 5. p skriver:

  är otroligt glad över att du gör denna turne,
  ska bli väldigt intressant att få lyssna till dig och tjejerna i play.
  kommer man kunna ställa frågor till dig där?
  jag har nämligen lite saker jag undrar över. som jag tror du kan ge råd eller svar på.
  vore enormt tacksam för svar.

  /p

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..