Rapport från Karlstad…

Igår kunde jag inte skriva något inlägg, det var något problem med internet och min inlogg. Det var lite frustrerande men nu funkar det igen. Igår var jag nämligen på en föreläsning för ungdomar på Swedbank i Nässjö. Det var första föreläsningen för ”höstterminen” och det var superkul. Jag tycker verkligen om att göra detta, att komma ut och träffa alla. Jag får ofta roliga och intressanta frågor och efteråt är det många som ofta kommer fram och vill prata en liten stund extra.

Idag befinner jag min i Karlstad. Vi har varit med på en mässa här med smyckeskedjan Smycka som är en av återförsäljarna för Rock by Sweden Åsitas, min egen smyckeskollektion. Alla är verkligen supertrevliga här och det är så roligt också att få träffa våra kunder/återförsäljare. Min syster Linda jobbar med Rock by Sweden Åsitas smycken och det är alltid lika kul de dagar vi får jobba så här ihop. Måste säga att jag tycker hon är superduktig och gör alltid ett fantastiskt bra jobb med allt hon gör. Tack super fina syrran! Du är bäst!

Tidigare idag var det en av våra kunder som tog min autograf till sin dotter. När hon var hemma över en av rasterna så lämnade hon den till sin dotter som blev jätteglad. Då skrev hennes dotter ett litet kort som tack tillbaka till mig. Det var så gulligt att jag var tvungen att fota det och lägga upp det här på bloggen om ett tack tillbaka.

Äventyren fortsätter här i Karlstad ett par timmar till innan det är dags för att färdas hemåt igen. För imorgon ska jag vara på plats 8.30 i studion hos Lugna Favoriter. Då är det dags igen att tycka till om nya låtar. Missa inte det.

Ha det så bra allesammans!

Stor kram

/Laila

 1. N skriver:

  Tycker vi är rätt lika, den var en som sade det till mej (: att ja likande dej

 2. anlo skriver:

  Hej!

  Kika gärna in mitt band Frontback!

 3. moa f skriver:

  Finns det någon mail man kan maila till om man vill skriva till dig? Så som de andra kändis mama bloggarna har. Kram

 4. Annelie skriver:

  Jag bara älskar ditt skratt, så jävla härligt och äkta! 😀

 5. Selma skriver:

  Konstigt att typ alla komentarerna försvann!
  Får väll ta och skriva om, hehe! 😛

  Jag skulle jätte gärna vilja vara på någon av dina
  föreläsningar, tror att du hjälper många undomar med
  dina kloka och fina ord! Sen så älskar jag dina smycken
  har två stycken av din kollektion och andvänder dom
  hela tiden! 🙂 Ska köpa fler så fort man får pengar, hehe!
  Och jag tycker att det är så roligt att idol har börjat igen,
  det känns bra att få se dig i tv. Du är verkligen en
  glädje spridare 🙂 Ha det så bra! Massa med kramar <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..