ANNONS

Ett boktips…

/

Idag har jag varit med ungdomsturnén i Borlänge. Jag är borta rätt mycket nu med Motiviationsturnén och föreläsningar så jag passar på att vara hemma så mycket jag kan däremellan. Därför valde jag att åka egen bil så jag kunde åka idag på morgonen istället. På så sätt fick jag lite mer tid med Liam och hann till och med skjutsa honom till skolan. Det är viktigt för mig att jag får den lilla stunden på morgonen med honom om jag sen kommer komma hem sent på kvällen. Vi brukar ha väldigt mysiga pratstunder i bilen till skolan och det känns som den där stunden är en stund bara för oss två. Och jag märker att Liam tycker om den där stunden vi har tillsammans för det är oftast då det kommer massa tankar och frågor om funderingar han har.

Då jag hade några timmars bilkörning så hade syrran gett mig en talbok att lyssna på när jag körde iväg. Jag läser nästan aldrig böcker, känner att jag inte hinner och att jag inte har ro att sätta mig ner och göra det. Dessutom måste de böcker jag läser vara spännande och jag måste bli fast från första sidan. Det är inte många böcker som är så. Sist jag läste en bok som verkligen fick mig fast var Davincikoden. Så då förstår ni hur illa det är. Men den här boken jag fick verkade faktiskt rätt bra måste jag säga. Smart av syrran att lura mig så där. Det är en bok som heter ”Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann”. Jag har ju då inte läst färdigt den men jag måste ändå säga att den har fångat mitt intresse. Lite lagom spännande och lite rolig. Men framför allt så är det en nästan osannolik historia. Lite av en svensk Forrest Gump. Så långt som jag har hört nu så kan jag rekommendera den. Men då jag inte vet hur resten är kan jag inte ansvara för det. Fast det känns som att det kommer fortsätta vara bra. Linda säger i alla fall att det är en väldigt bra bok så jag får väl lita på henne då. 🙂

Är det fler än jag som inte har ro att läsa böcker annars? Jag har så himla många saker att göra hela tiden så när jag väl har det lugnt så är det inte precis en bok jag längtar efter. Då längtar jag efter att vara med min familj, eller efter att se en skön film eller faktiskt, bara sova. Det är man inte bortskämd med sen den dagen man fick barn. Inte jag i alla fall. Det är också en sak jag tänkt på. Innan jag fick barn så sov jag mycket mer, och hade ett behov av att få sova mer. Men efter jag fått barn så sover jag av naturliga själ mycket mindre, men jag verkar inte ha lika stort sömnbehov som jag hade tidigare trots det. Kroppen vänjer sig väl antar jag, men konstigt är det ändå.

Ha det bra allesammans!

Kram

/Laila

18
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00