”You Rock”

Som jag skrev igår så har jag under det senaste året arbetat på min egen parfym som jag nu äntligen har kunnat få presentera. Den blev precis som jag hade tänkt mig och den har fått namnet ”You Rock”.

För ett år sedan blev jag kontaktad av Scandinavian Cosmetics och blev tillfrågad om jag kunde tänka mig att göra en parfym. Då jag älskar skapandeprocessen så började det genast klia i fingrarna och tankeverksamheten satte igång om hur jag ville att den skulle dofta och hur förpackningen skulle se ut och så vidare. Jag ville ju att parfymen ska spegla mig, vem jag är och vad jag tycker om. Eftersom jag är barnsligt förtjust i hattaskar så ville jag självklart att förpackningen skulle se ut som en hattask. Det är också viktigt att man kan använda förpackningen till parfymen även till något annat som tex att förvara smycken i eller något annat man tycker om. Influenser till formgivningen av asken och parfymflaskan är en rockig boudoir stil. Jag lät min vän Leon rita en gammaldags pinuppa till asken då jag tycker att de är så fina. Rosetterna på sidan på asken skapar en känsla av underkläder, samt färgerna ska kännas rockigt och sensuellt.

För mig var det otroligt viktigt att doften är en doft som jag personligen älskar. Eftersom jag lätt får huvudvärk av starka och tunga parfymer så ville jag ha en parfym som kändes mer åt det fruktiga och fräscha hållet, lite som Victorias Sectrets bodyspash och Escada.

När det gällde att komma på ett namn på parfymen så var det inte det lättasete. Jag ville ha ett budskap med i namnet också. Den här parfymen är inte bara till för att du ska lukta gott utan även påminna dig själv om hur bra du är och att allt är möjligt. När du tar på dig min parfym vill jag att du inte bara tar på dig en doft utan även ett extra självförtroende. Därav namnet You Rock!

Parfymen kommer säljas från och med nästa fredag på Åhléns butiker. Den dagen, 24/9, kommer jag finnas på Åhléns City i Stockholm mellan 12-14 för signering. Två veckor senare kommer parfymen att även säljas på alla Kick´s butiker också.

Hoppas ni gillar den!

Kram

/Laila

 1. Linnéa skriver:

  Älskar parfymen! 🙂

 2. UNDERBAR. du ska inte upp till örebro och signera lite??

 3. Jenny skriver:

  Den doftar helt underbart!

 4. FRIDA skriver:

  Hej där!
  Vilken snygg design på parfymen, hattidén var ju klockren! Ser fram emot att testa parfymen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..