Slutbeskedet…

Var på föreläsning igår i Jönköping och det gick jättebra. Kände mig dock lite krasslig på kvällen igen så jag somnade innan jag hann blogga. Därför blir det ett litet inlägg nu och sedan ett till senare ikväll då jag tänkte skriva lite om vad jag fått för bilder och tips från Thomas och Patrick och deras resa i Kina. De har varit och tittat på en massa möbler där.

Ikväll ska tydligen alla röster vara färdigräknade, och jag läste någonstans att det kanske bara är några hundra röster som kan vara avgörande för om alliansen får majoritet eller om det blir en minoritetsregering. Många som tänker att det spelar ingen roll vad man röstar på eller att det inte spelar någon roll att rösta överhuvudtaget får sig nog en tankeställare. Det är ju mer tydligt än någonsin att varje röst räknas.

Tack alla ni som kommenterade mitt förra inlägg. Några av er har påpekat att jag borde vara nere i Malmö för att se hur det är där i områdena med många invandrare. Nu är det så att jag växte upp bara några mil utanför Malmö och har många vänner och släkt kvar där så jag vet mycket väl hur det är. Och jag förstår att många känner missnöje när många invandrare placeras i samma geografiska område, men detta är en politik som är 20-30 år gammal som vi ser resultatet av nu. Jag är för att alla kommuner i vårt land borde ta ett lika stort ansvar för att öka integrationen. Att missnöjet är stort över den politik som förts inom vissa områden är ju tydligt då många av missnöje har röstat på Sverigedemokraterna. Jag tycker att det är otäckt att det har fått gå så här långt att ett sådant här parti valts in i riksdagen och  jag står fast vid att jag tycker att det är ett främlingsfientligt parti. Det enda positiva som förhoppningsvis kommer ut av detta är att samarbetet blir bättre över blockgränserna och att man nu på allvar tar tag i de problem och finner lösningar inom de områden som så många uppenbart är missnöjda med fast utan att agera på ett främlingsfientligt sätt.

Nu ska jag rusa iväg för att förbereda nästa föreläsning. Idag är vi i Göteborg och sen i eftermiddag ska jag åka hem till Stockholm igen.

Ha det bra allesammans!

Kram

/Laila

 1. Lisen skriver:

  Tjenare Laila!
  Tänkte bara förgylla din fredag med att säga att du är otroligt vacker. Älskar dina smycken by the way!

  Lycka till ikväll!

  Kram Lisen

  p.s. va är det för föreläsningar du håller? Sjukt nyfiken! d.s,

 2. Hejsan Laila!
  Vet inte om du tänker på det, men jag tycker att du fulständigt ska skita i han där håkan hällström! Du gör ett bra jobb och det är han som yrar om massa skit. För fasen asso. Jag blir skit sur när han säger så, han känner ju inte dig! eller?
  i för sig, det gör inte jag heller men jag tycker du är en fantastisk människa! GLÖM ALDRIG DET!

  många kramar från Malmö till stockholm. Till dig!

  Nicole

 3. My skriver:

  Alla människors lika värde inkluderar SD (ord betyder inget utan handling), ska bli intressant att se om alliansen nu sätter sina egna intressen före landets demokrati för att köra eget rävspel. Håller med om att ALLA kommuner ska dela lika på flyktingansvaret, som sagt ser fram emot att se första flyktingfamiljen flytta in i en rymlig villa i Djursholm eller kanske tom granne med fam Bagge Wahlgren 😉

 4. Nettan skriver:

  Usch att ni orkar älta detta om och om igen, nu är det så att SD har kommit in i riksdagen, låt dom visa vad dom vill och kan… Inte en enda i riksdagen eller de rika i Sverige bor i invandrartäta omdråde, varför? Och varför i all sin dag sätter man alla invandrare i ett och samma område, varför blir dom inte intigrerade ut i samhället… ngt som riksdagen kanske får klura lite i och tänka på nu, och att de ska mobba ut SD, tycker ni att dom visar att man ska behandla alla lika oavsett kön, tron, tycken osv??!!

 5. Din föreläsning i Götet var awesome!
  Det du sade förut var mycket inspirerande och
  din förelänsning fick mig att tänka om helt och hållet angående mina framtidsplaner! Tack!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..