ANNONS

Slutbeskedet…

/

Var på föreläsning igår i Jönköping och det gick jättebra. Kände mig dock lite krasslig på kvällen igen så jag somnade innan jag hann blogga. Därför blir det ett litet inlägg nu och sedan ett till senare ikväll då jag tänkte skriva lite om vad jag fått för bilder och tips från Thomas och Patrick och deras resa i Kina. De har varit och tittat på en massa möbler där.

Ikväll ska tydligen alla röster vara färdigräknade, och jag läste någonstans att det kanske bara är några hundra röster som kan vara avgörande för om alliansen får majoritet eller om det blir en minoritetsregering. Många som tänker att det spelar ingen roll vad man röstar på eller att det inte spelar någon roll att rösta överhuvudtaget får sig nog en tankeställare. Det är ju mer tydligt än någonsin att varje röst räknas.

Tack alla ni som kommenterade mitt förra inlägg. Några av er har påpekat att jag borde vara nere i Malmö för att se hur det är där i områdena med många invandrare. Nu är det så att jag växte upp bara några mil utanför Malmö och har många vänner och släkt kvar där så jag vet mycket väl hur det är. Och jag förstår att många känner missnöje när många invandrare placeras i samma geografiska område, men detta är en politik som är 20-30 år gammal som vi ser resultatet av nu. Jag är för att alla kommuner i vårt land borde ta ett lika stort ansvar för att öka integrationen. Att missnöjet är stort över den politik som förts inom vissa områden är ju tydligt då många av missnöje har röstat på Sverigedemokraterna. Jag tycker att det är otäckt att det har fått gå så här långt att ett sådant här parti valts in i riksdagen och  jag står fast vid att jag tycker att det är ett främlingsfientligt parti. Det enda positiva som förhoppningsvis kommer ut av detta är att samarbetet blir bättre över blockgränserna och att man nu på allvar tar tag i de problem och finner lösningar inom de områden som så många uppenbart är missnöjda med fast utan att agera på ett främlingsfientligt sätt.

Nu ska jag rusa iväg för att förbereda nästa föreläsning. Idag är vi i Göteborg och sen i eftermiddag ska jag åka hem till Stockholm igen.

Ha det bra allesammans!

Kram

/Laila

13
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00