Nya projekt på gång….

Det här är så roligt. Jag har ju berättat för er att jag har många bollar i luften och att det är många saker som nu börjar falla på plats efter en lång tids arbete.

Tänkte därför berätta lite om mitt senaste affärsprojekt som jag tycker ska bli jättespännande. Jag har tillsammans med ett par andra personer startat ett distributions företag (ICE AB) i kosmetik och hudvård, och vi kommer att lyfta in lite nya spännande och internationella märken. Först ut är DuWop Cosmetics och deras legendariska Lip Venom produkter.  Har ni hört talas om dem? Om inte så ska jag berätta lite vad det är. Lip Venom var den allra första lip-plumpern på marknaden och gör så att dina läppar ser lite större och fylligare ut. Givetvis så testar dem inte heller på djur, något som är super viktigt för mig personligen.

Bland DuWops fans hittar man eliten av Hollywood och underhållnings industrin några exempel; Jessica Simpson, Charlize Theron, Jessica Biel, Christina Aguilera, Scarlett Johansson, Angelina Jolie, Jessica Alba, Gwen Stefani, Mischa Barton, Sienna Miller, Jennifer Garner, Oprah, Halle Berry, Liv Tyler, Madonna, Cindy Crawford, Gwyneth Paltrow, Naomi Watts, Eva Longoria.

Klart man vill ha lite mer put i läpparna precis som Angelina Jolie eller hur? DuWops Lip Venom skapar en synlig effekt tack vare en blandning av olika eteriska oljor som förstärker läpparnas färg och form.

Vi har redan börjat sälja 5 av DuWops produkterna på KICKS och ambitionen är att utöka sortimentet och få in fler av DuWops fantastiska produkter. Vi har mycket spännande på gång i ICE AB och jag kommer att ha en aktiv roll i bolaget som ordförande och ägare. Vår strategi är att lyfta fram nya varumärken till hela den Skandinaviska marknaden. Du hittar våra DuWop produkter i alla KICKS butiker i Sverige, Norge och Finland och givetvis på www.kicks.se. Och jag är otroligt stolt över att vi har kommit så här långt.

Missa förresten inte IDOL ikväll då får ni se vilka som kommer gå vidare till nästa vecka. Nästa vecka kommer vi sända live igen. Det ska bli jättekul!

Ha det så bra, ha en mysig fredagkväll!

Kram

/Laila

 1. Carro skriver:

  Härligt!

  Har alltid varit ett stort fan av Duwop. Kan även tipsa om deras doubleglow 7!

  ha det bra!

 2. a.l skriver:

  old news…jag tycker inte att Duwop var speciellt bra. Om nu alla vill ha plut så är det Too Faced Lip Injection som gäller! ha d gott.

 3. Sara skriver:

  Hej,

  Roligt att ni tagit er an Duwop! Måste skynda till Kicks imorgon och köpa den 🙂

  Kram

  Sara

 4. Fast DuWop har ju funnits i Sverige de senaste 5-6 åren via Accessora och Eleven.

 5. Linda skriver:

  UNDERBART att DuWop äntligen kommer med sina underbara läpp produkter, när tar ni in resten av sortimentet? Har själv köpt dem i USA i flera år på Sephora !

  Lycka till
  Frida

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..