ANNONS

Mysig familjemiddag!

/

I torsdags så var vi hembjudna till Niclas bror Linus och hans fru Jessica på middag. De hade bjudit hem alla sina syskon med barn och det sååå mysigt. Det var också jättekul att vara hemma hos dem i deras nya hus igen och se hur de har kommit i ordning. Niclas, jag och Liam var där. Niclas andra bror Peter hade också kommit liksom Pernilla och hennes barn Bianca, Benjamin och Theo. Och självklart var ju Linus och Jessicas lilla Linn och Collin där med. Härligt att träffas alla syskon så där, och mycket folk blir det. Jessica och Linus hade fixat jättegod mat och smaskig efterrätt.

Linn, Liam och Theo…
Peter, Pernilla, Benjamin, Bianca, Liam och Jessica hugger in på efterrätten…
Pernilla, Liam och Jessica…
Bianca, Benjamin och Pernilla.

Måste berätta om en sak som jag såg nyligen. Det var mitt på dagen på Åhléns restaurang i stan, så kommer det en gammal dam in. Väldigt finklädd med hatt, guldbrosch och handskar. Hon köper sig en liten flaska vin, en sådan där miniflaska som är ungefär ett glas. Sätter sig vid ett av borden och sitter och smuttar på sitt vin. Och jag kunde inte låta bli att titta på henne, hon var så gullig. Jag älskar gamla tanter och särskilt sådana tanter som klär upp sig och ger sig ut på stan för att vara bland andra människor. Denna damen var en sådan fin, härlig dam. Det fick mig att börja tänka på när jag själv blir gammal. Om jag blir riktigt gammal så vill jag också vara en sådan fin dam som klär upp mig för att gå ut på stan, sätter på mig hatt och handskar. Och går in på en restaurang och beställer ett glas champagne eller ett glas vin. Men så när jag satt och tittade på den här fina damen så blev jag också lite ledsen inombords. Tänk om hon satt där ensam och kände sig också alldeles ensam. Då blev jag nedstämd och ångrar efteråt att jag inte kom fram till henne och sa nåt. Men samtidigt så dumt det skulle ha blivit. Hon kanske inte alls kände sig ensam. Han kanske satt och väntade på sin ännu piffigare väninna som straxt skulle komma in genom dörren för att berätta om sin senaste resa till Florida och om alla 80-åriga grabbar som hon träffat där. Så var det nog när jag tänker efter….

Den fina damen…

Ha det bra allesammans!

Kram

/Laila

19
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00