Blogg Awards…

I lördags var jag på Blogg Awards då jga och Sanne från Play hade blivit tillfrågade att vara med och dela ut ett pris. Vi hade inte pratat alls med varandra om hur vi skulle vara klädde så gissa om vi blev fnittriga när vi möttes utanför. Jag hade tagit på mig svarta kläder och leopardskor och Sanne hade tagit på sig svarta skor och leopardress. Man skulle kunna tro att vi hade planerat detta, men då vi inte hade gjort det så var det ännu roligare. Kanske någon form av telepati eller tankeöverföring. Det var jättemånga härliga människor där så vi hade jättekul. Några andra prisutdelare var också EMD, Josefin Crafoord och gruppen Rebound som består av Eddie och Rabih som var med Idol förra året. Och kvällens konferencier var Pär Lernström.

Vilket matchande par…. grrrrr….. 🙂

Josefine Carfoord och Pär Lernström…

EMD…

Rabih och Eddie…

Jag och Sanne delade ut pris till Årets mest Originella. Och det var en jätteduktig tjej som vann som heter Maria Andersson. Och snacka om originell. Hon är illustratör och har ett alterego på sin blogg som kallas Lady Thirty. Och bloggen blandas med bilder hon illustrerat och vanliga foton. Otroligt kul idé och väldigt duktig och talangfull. Så det var jättekul att det var just Maria som vann detta priset. Här nedan ser ni en länk till hennes blogg, kolla in den själva så får ni se vad ni tycker.

http://ladythirty.blogspot.com/

Igår var jag och Niclas och åt brunch på Berns. Och då vi haft det så mysigt med alla familjeträffar på sista tiden så varför inte fortsätta på den banan. Så med på brunchen var även Pernilla och Benjamin, Linus och Jessica och deras två småttingar. Att äta brunch på Berns är verkligen något jag kan rekommendera. Det är väldigt gott där, så har ni inte varit där förut så gå dit nån söndag och testa själva.

Ikväll börjar vi sända live igen med Idol, vi sänder live hela veckan och brukar kalla den här veckan för helvetetsveckan. Varje dag är det jobb mellan 15-24.00. Inte så farligt tänker ni då eftersom det ser ut som att jag har sovmorgon. Men nej, ingen sovmorgon här inte. Jag har ju annat jobb jag sköter under de andra timmarna på dagen. Men det är ju bara den här veckan så det är ju inte så farligt ändå. Eller vi får se vad jag säger i slutet på veckan… 🙂

Ha det nu så bra allesammans och missa inte Idol ikväll!

Kram

/Laila

  1. Hej

    Jag älskar dina smycken & är intresserad av att köpa dom örhängerna du hade på dig dagens Idol. Ringarna. Men hittar inte var jag kan köpa dom??

  2. Cazi skriver:

    Hej Laila! Jag undrar över en sak, som jag tycker är en viktig fråga. I Idol så poängterar ni i juryn ibland sångarnas engelska uttal, vilket är bra såklart om uttalet inte låter 100. Vad jag dock inte riktigt förstår är varför ni själva då säger till exempel ”Jej”(och inte ”Dzej” som ju Jay uttalas på engelska)? Jag vet att svenskar är bra på svengelska: ”shange”(change), ”Jänet”(Dzänet), ”shildren”(children), men ni kan ju uttala rätt om ni vill. Så varför gör ni inte det? Det är ju inte så att hela Sverige har talsvårigheter, eller hur? 😉 Förra året till exempel rättade du till Rezas engelska uttal men själv säger du ”Jej” och ”Jänet”. Tycker bara det känns lite märkligt det hela och jag frågar inte för att ”jävlas” eller nåt sånt. Jag frågar för att jag verkligen undrar. Tack i övrigt för en trevlig blogg! 🙂

  3. Hej laila, jag skulle vilja att du skulle kunna träffa min bästis som är 12år, hon är såååå duktig på att sjunga. otrolig, hon sjunger på bröllop, begravningar, skolavlstuningar överallt hon älskar att sjunga. Men hon vill inte liksom, söka till talang eller något! Kram Lovisa

  4. Hej laila, jag måste bara fråga vart du har köpt dina as coola skor! Jag älskar leopard och dem e så snygga! Skulle vara jättesnällt om du orkade svara.

    Kram Nathalie

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..