Backstagebilder från Idol…

Idag har vi kommit halvvägs av denna Idolvecka och jag måste erkänna att jag börjar bli lite trött nu. Men det gör inget för det är så himla roligt det här. Det är väldigt roligt och spännande att se alla igen efter slutauditon och se om de har utvecklats och hur de klarar av att sjunga i direktsändning. Tänkte passa på att bjuda på lite backstagebilder så ni får se lite hur vi har det bakom kamerorna.

Här står jag i sminklogen…
Det vimlar av Idoler backstage…
…och här är ännu fler.
Andreas i en skönt ledig pose… 🙂
Anders ville också vara med på bild…
Nu står scenen tom och väntar på att vi ska börja sända…
Liam tittade också in och ville skrämmas… 🙂

Liam och Niclas kom förbi en liten stund nu i eftermiddags och hälsade på. Liam tycker att det är rätt roligt att vara med backstage och prata med Anders och Andreas och alla andra som är här. Efter ett litet tag så åkte Niclas och Liam hem till Pernilla där de ska titta på programmet tillsammans. Inatt ska vi sova hos Pernilla då jag inte är hemma förrän någon gång efter 24.00 börjar det bli rätt jobbigt att åka ända till Vendeslö varje kväll när man sedan ska upp tidigt med Liam till skolan. Så därför ska hela familjen sova hos Pernilla inatt. Supergulligt av svägerskan att ta hand om oss.

Nä, nu kan jag inte skriva längre. Nu ropar de efter mig, dags för några sista genomgångar sedan är det snart dags för sändning igen.

Ha det bra allesammans!

Kram

/Laila

 1. Fixar du en träff med Olle till mig? 😉 haha

 2. frida skriver:

  Jag bara hittade din blogg! Tittar på idol nu jag gillar Freja!

 3. Ange skriver:

  Hej Laila!

  Tänkte bara fråga vad man kan få tag i ditt halsband som du hade dig från rock by sweden , i går (onsdags)!

  När kommer det ut i butikerna?

  finns det någon slags mail-adress man kan nå dig eller någon som jobbar med smyckerna tillsammans med dig? 🙂
  Kan man kanske maila ev ringa och beställa ett, så att man kan skicka smycket på posten?
  Tacksam för svar!

  Kramar Angelina

 4. Jollie skriver:

  Till Sophie… Det finns en simpel regel.. och det är att de inte får vara signade av ett bolag när de söker idol. Om de sedan uppträtt innan har inte med saken att göra. Jag visste inte vem han var innan han sökte till idol. Jag visste inte heller vem Linda Varg var, för jag kände inte igen henne.. Så sluta gnäll och njut istället.

  Ikväll hejar jag faktiskt på Geir !! Han är bra!! Victory!!!

  mm sök på victory med Geir så får ni höra något underbart!

 5. Krisse skriver:

  Du var så vansinnigt snygg igår! Var kommer din klänning ifrån?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..