Idol, bakom kulisserna…

Idag blir det ett kort och snabbt inlägg.

Ikväll har det varit ett väldigt roligt tema. Jag måste säga att jag har haft otroligt kul med temat vi hade ikväll, särskilt då Peters inledande dans. Han gjorde det väldigt bra måste jag säga. Om ni inte såg programmet ikväll, så kolla in det här:

Idag var Liam här också på besök med sin klass efter skolan. De tyckte att det var jättekul och spännande att vara här. De lämnade studion sedan i lagom tid innan sändningen startade. Det var jättekul att ha dem här på besök. Passade då också på att ta lite bilder på mig, Liam och några av de andra grabbarna. Liam klippte ju håret tidigare i veckan och nu har han fått riktigt bra rutin på att fixa det själv. Som mamma tycker ju jag att han är så himla fin såklart, och det bästa är att han äääääälskar sin nya frisyr själv också.
Peter gömmer sig bakom Andreas, Liam och mig. Kan bero på de hemska byxorna som han har på sig…
Snygga grabbar jag har runtomkring mig! 🙂
Nu hinner jag inte skriva mer, måste rusa från datorn. Hoppas att ni har haft en skön fredagkväll.
Stor kram
/Laila
 1. jens skriver:

  Synd att ni har tappat tråden i idol . Fritt översatt från Engelskan Idol = Person att se upp till , ideal ? . Att ni behåller en knarkare är inget ideal för alla ungdomar i landet , tragiskt !!!!!!!

 2. Hejsan

  Ni var så häftiga igår!!!
  Tack för att Ni bjöd på er själva!!!
  Sååå perfekt dans/mowing av Jidhe 🙂 🙂

  Kram
  Sussi

 3. Sofia skriver:

  Det var ett jätte bra program igår! haha Jihdes dans va jätte rolig 😛 Snygga bilder!! 😉 du och Liam är så himla söta !! 😀 dom andra också btw!

  Kram vakraste Laila <3
  /Sofia

 4. Haha ja Jides dans stencool!
  Så söt Liam är! Du med 😉
  Jag Hejjar på Linnea! Hehe
  Puss o Kram Ha en bra dag!

 5. Jollie skriver:

  Ohlala.. Jihde tränar! NAJS JIHDE!!!

  Liam är super cool i sin nya frisyr! Han är sååå söt!

  Kram till Er! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..