När Liam får välja…

Ni vet hur det är som förälder, ibland så vill man skämma bort sitt barn och låta dem få bestämma för en dag utan att någon för den sakens skull fyller år eller något sånt. Bara en helt vanlig dag. Få bestämma små saker, som till exempel vad man ska äta till middag, och om vi ska titta på någon mysig film efteråt eller något annat som vi i hela familjen kan göra tillsammans. Jag tycker att det är mysigt. Och det uppskattas verkligen av Liam och dessa dagar betyder väldigt mycket för oss alla i familjen. Idag blev en sådan dag.

Då jag är borta hela dagen idag på jobba och inte kommer hem förrän efter att Liam har somnat så lovade Niclas att han och Liam skulle ha en sådan dag idag. Så Niclas hämtade upp Liam efter skolan och de började sedan sin mysiga dag med att Liam fick välja mat. Och när Liam fick välja mat idag så ville han självklart att Niclas skulle laga hans favoriträtt, en asiatisk kycklingrätt och till den serveras världens bästa sås enligt Liam. Det är en egenkomponerad sås som Niclas har gjort av citron, chili, vitlök och fisksås. Och Liam älskar den så mycket att han sedan vill dricka upp det som är kvar när alla har ätit färdigt. Snacka om bra betyg till kocken! 🙂

Sedan så ville Liam att de skulle bygga pepparkakshus. Så självklart gjorde de det.

En supermysig kväll för Liam och Niclas. Fick dessa bilder skickade till mig för en liten stund sedan och när jag sedan såg bilderna på pepparkakshuset så fick jag en sån härlig julkänsla i kroppen och det slog mig då att det faktiskt snart är första advent. Längtar till mysiga kvällar då man dricker glögg, myser och julmusiken skvalar på i bakgrunden hela tiden. Härligt!

Stolt son!

Sedan så dekorerade Liam några pepparkakor helt själv. De tre gubbarna ska föreställa mig, Niclas och Liam. Gubben längst till vänster är Niclas, i mitten Liam och sedan jag. Visst var det fint! Ha, ha!

Ha det så bra allesammans!

Kram

/Laila

 1. Linnea skriver:

  Hej !

  Din son verkar ha mycket fantasi. Jag tyckte att pepperkakshuset var jättefint. Finare en vårt. Vi hade inte rätta ingridigenserna så vi fick improvisera. Det skulle vi inte gjort. Det ser hemskt ut.

  En riktigt stor KRAM från mig till dig Liam !!

  Kram Linnea

 2. Helena skriver:

  Hej Laila!

  Vad kreaktiv din son Liam är! Väldigt fint pepparkakshus och dekorerade pepparkakor!

  Ha en bra idolkväll och trevlig 1:a advent!

  //Helena

 3. jess skriver:

  Haha… gud vad sött att han har ritat diit bröst på ”dig”. 🙂

 4. Therese skriver:

  Hej Laila!
  Har egentligen bara en fråga. Säljer ni Rock by Sweden Åsitas utomlands? Tex i Schweiz? Är helt förälskad i era smycken men bor i Schweiz.
  Allt jag ville för denna gång.
  Ha en fortsatt bra vecka

  //Therese

 5. Hej Laila!
  Vilken mysig dag dom måste ha haft igår 🙂

  Jag såg nyss att du ska till smycka butiken på väla i Helsingborg nu på fredag! Jag blev riktigt glad när jag såg det för då får jag äntligen se dig på riktigt, haha!
  Jag ringde till min kompis och skrek: LAILA BAGGE KOMMER TILL VÄLA PÅ FREDAG OCH JAG MÅSTE BARA VARA DÄR!!!! 😀
  snäll som hon är så sa hon att hon kunde följa med mig dit.
  Jag är liksom helt beroende av dina smycken och har bestämt mig för att köpa ett av dina halsband. I julklapp kommer jag få ett armband och en ring av min farmor. Sen när jag har mer pengar ska jag handla fler smycken.
  Jag har även din parfym, den luktar så otroligt gott!!

  Ha det bra så ses vi på fredag! =)
  Kram Emelie från Bjuv 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..