Allt löser sig!

Igår var jag lite pessimistisk känner jag. Men det berodde nog på att jag kände mig väldigt trött och dessutom helt tom och slut i huvudet. Men som jag skrev i går så brukar en god natts sömn vara lösning på många problem. Så imorse när vi vaknade så kändes inte husbyggarproblemen så stora längre. Sedan åkte vi iväg på ett möte och rättade till det som vi kände hade blivit fel och nu känns allt superbra igen!!! Längtar så himla mycket efter att få flytta in till huset. Och idag är det bara tre veckor kvar!! Så spännande!!! Och så fint det kommer bli! 🙂

Idag har jag använt mina nya byxor som jag verkligen älskar. Kolla in bilden, nice! Sedan så har jag dessutom invigt mina nya Uggs som jag var tvungen att köpa idag då jag inte hade några bra skor för detta vädret. Så himla skönt att ha sådana här skor när snön yr omkring. Men idag verkar det som att det inte finns några skor som passar då jag såg jättemånga som ramlade idag och halkade. Det har nämligen varit glashalt på sina ställen under snön. Så det var faktiskt nära att jag också ramlade och slog mig, men jag hade tur.

Imorgon är det dags att åka vidare till Malmö. Imorgon är det först genrep med Idol och sedan på fredag är det direktsänd fredagsfinal. Ser verkligen fram emot att åka ner till Malmö.

Ha det nu så bra allesammans!
Kram

/Laila

 1. Louise skriver:

  Hej Laila, skönt att det löste sig med husproblemet. En god natts sömn är riktigt bra, men ibland inte lätt om man börjar grubbla på saker som inte löst sig. Jag skulle vilja ge dig ett råd. Skippa alla ”så” och ”då”när du skriver och skriv lite mer som du pratar. På det sättet får du mera flyt i texten. Hoppas du inte tar illa upp. Tack för en rolig blogg.

 2. Jag tycker att du och Andreas Carlsson passar bra ihop 😀

  Vad tycker du om han?

 3. pillan skriver:

  Tur att köpt dig ett par bra skor , för i Malmö är det nog just nu en massa snö , om man kollar på nyheterna !!

  lycka till där nera , och hoppas du förstår vad dom säger

 4. ida skriver:

  Hej

  Toppen blogg. Följer din och Andreas blogg. Lycka till med huset.

  mvh ida

 5. Jimmie skriver:

  Tjena Laila!

  Otroligt bra blogg vill jag börja med att säga, följer den varje kväll! Sedan har jag en annan fråga som jag hoppas på att du skulle kunna svara på. Jag har nämligen varit och inhandlat din parfym som jag ska ge min mamma i julklapp. Hon önskade sig den. Och du var i Karlstad på smycka för inte så länge sen men hann då inte komma dit i tid innan du åkte och fråga om jag kunde få din autograf eller en liten hälsning till henne som jag sedan skulle kunna sätta på julklappen. Så min fråga är, finns det någon möjlighet att kunna få din autograf eller en liten hälsning som jag kan sätta med i julklappen? PS. Inhandlade igår ett av dina halsband till mig själv, sjukt snygga är dom! kramar från Jimmie

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..