Bakom kulisserna…

Oj, oj, oj vilka hektiska dagar det har varit. Men så himla kul! Ska berätta lite vad jag gjorde igår.

Först var jag och besökte en alla våra återförsäljare vad gäller mina smycken och det var i Helsingborg på Smyckabutiken i Väla Centrum. Det var supertrevlig personal och massa härliga kunder som kom in och sade hej.

Efter det åkte jag tillbaka till Malmö för att förbereda mig inför fredagens sändning. Jag var dödshungrig innan jag åkte till arenan så jag var bara tvungen att hitta något snabbt att äta. Sprang då in på ett kebabställe som ligger nära det hotellet som vi bodde på i Malmö. Och jag måste säga, de har den godaste kebaben jag ätit i hela mitt liv. Jag vet inte riktigt vad det är som gör den så himla god, en anledning kan vara att allt känns så fräscht, men när jag tänker efter så är det nog en slags saltgurka som de har i men som inte är som de man köper här i Sverige. Det är en lite speciell smak och det är som sagt gudomligt gott!!!! Stället heter Falafel Kitchen i alla fall.

Sedan så bar det av till ”Idol”. Där var allt som det brukar vara, det är ju vissa saker man gör i tur och ordning och man börjar bli rätt van vid allt detta nu. Så när jag Anders och Andreas var sminkade och klara så satt vi kvar i vår loge ett tag och snackade. Plötsligt hör vi en låt i bakgrunden. Då säger Anders: -Är inte det där den låten som vi brukar göra entré till? Jo, det var det insåg vi alla just då. Vi hade helt misstagit oss på tiden. Och kastar oss upp och ut ur rummet. Detta är alltså en entré som vi som jury gör precis innan sändning inför alla i publiken, och efter det lilla introt i låten så säger Peter: -Här kommer juuurrrrrryyyyyn!!! Men vi kom inte precis då som vi brukar komma, för vi sprang bakom i korridorerna för att hinna. Men vi kom ut på scenen och gjorde vår entré, dock något försenade. Men medan vi sprang där i korridoren så passade jag på att ta ett foto. Ni ser en av studiotjejerna springa framför och eskortera oss. Klantigt av oss måste jag erkänna!

Anders i logen…
Sena till vår entré…
På plats och kan nu pusta ut…

Det var en fantastisk kväll och idag var jag väldigt trött måste jag säga. Men satte mig på tåget för att åka raka vägen till Stockholm och den utförsäljning vi haft idag av vårt lager av kläderna Rock by Sweden. Det var väldigt mycket folk och det var superkul att få hjälpa alla som provade kläder att hitta rätt storlekar och vara lite smakråd. Imorgon fortsätter utförsäljningen och då kommer jag också vara där hela dagen mellan 13-17. Så är du i närheten får du hemskt gärna komma förbi. Tex så kostar alla våra fina linnen bara 100 kr. T-shirt 150 kr, alla klänningar 400 kr och så har vi supersnygga jeans och jackor. Vi håller till på Kungsgatan 2 i Stockholm (precis vid svampen) så det är lätt att hitta oss.

Nu ska jag gosa och mysa med min lilla son som jag har saknat så dessa dagar jag varit borta.

Ha en skön lördagkväll!

Kram

/Laila

 1. Håller med de flesta!! Synd att man inte bor i Stockholm…

  Ha det gött!! Världens bästa Laila 🙂

 2. pillan skriver:

  synd att man bor så långt därifrån , hade gärnat gott på utförsäljningen , gillar dom kläderna ..

 3. Du är så himla vacker!! 🙂
  ha ha och ni tre är för goa ni !
  säger precis som Selma.. längtar tills på fredag! =)
  Ha det så bra finaste ,puss & kram<3

 4. Hej Laila, var och shoppade loss på din utförsäljning idag 🙂 Stort tack till dig, din syster och övriga medarbetare för härligt bemötande! Och vilka toppen priser på dina ursnygga kläder sen, verkligen fynd! 3 klänningar, jacka, kjol och t-shirt fick vi med oss 🙂

 5. Åsa skriver:

  Skriv din kommentar här!Du ä ju skitcool i din mössa!!
  Snyggt

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..