Julbord…

Är på julbord just nu. Har haft en helt fullspäckad dag där det ena har avlöst det andra. Resten av veckan ser likadan ut, men det är ju så det brukar vara på finalveckan. Imorgon är det dags för genrep och det ska bli så kul att vara på plats i Globen igen. Hinner tyvärr inte blogga mer nu, men lovar att skriva lite mer imorgon och lägga upp lite bilder.

PS. Imorgon kommer jag att vara i Upplands Väsby på Smycka butiken mellan 13.30-14.30 välkommen dit.

Ha det bra!

Kram

/Laila

 1. Sofia skriver:

  Mm vad gott med julbord 😀 Det är synd att dom tiderna du är i smycka butikerna är mitt på dagen! 🙁 Jag går ju i skolan då.. Jag bor lixom 5 min därifrån ! :O
  Du ska veta hur mycket jag längtar till idol! Jag ska till Globen och kolla, det kommer att bli underbart :DD
  Ha det bäst så syns vi imorgon 😉 hihi <3
  Kram / Sofia

 2. Verkar härligt med julbord, lyssnade på när du blåste skiten av Bagge skit roligt!!

  Ha de bäst! Världens Bästa Laila
  You rock!! längtar också till fredag..
  Skulle vara jätte tråkigt ifall ni inte ska var med i idol nästa år. Då skulle inte idol vara lika bra!!!
  Kram Elisabeth
  ps. Har fortfarande kvar din signering på armen 🙂

 3. vad gott! jag missar det i skolan (fast mamma sa att vi kunde köpa lite till middag, så jag också får, vilket är bättre än i skolan 😉 för jag är fortfarande sjuk tyvärr! men idag kämpar jag verkligen för att bli frisk så att jag kan gå till skolan imorgon.. för jag har varit borta hela veckan :/ , + det är ju idolfinalen imorgon.. som jag så gärna vill kolla på med Selma och va med henne, vi har inte setts sen i lördags, hah och vi som brukar sakna varandra efter nån dag 😉
  iaf.. ha det så bra världens bästa Laila, puss & kram<3

 4. annelie skriver:

  Jag har fått för mig att du fyller år samma dag som mina tvillingkillar. På onsdag den 15:e smäller det och dom fyller 10 år.
  OM det nu är så att du fyller samma dag, vill jag redan nu passa på att säga grattis till dig och hoppas att du får en härlig födelsedag!

 5. Selma skriver:

  Gott med julbord, själv så har vi det imon i skolan, hehe 😉
  Längtrar tills på fredag då finalen är, ska bli mycket spännande att se 🙂 Men ändå lite tråkigt eftersom det är det sista avsnittet, och jag kommer verkligen att sakna idol, det var verkligen fredagarnas höjdpunkter det är det man ser fram emot mest under veckan!! Jag hoppas verkligen att ni kommer att sitta kvar som jury nästa år!! 😛
  Ha det bäst finaste, puss&Kram <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..