Lite rapport från LA…

Over here jobbar vi på som bara den, vi har haft massa möten som har gått jättebra. Bland annat så har PLAY fått träffa MTV igen och de älskar tjejerna, sedan så har vi haft möte med de som bestämmer mer om program och så vidare så det ser faktiskt riktigt bra ut. Men man vågar ju inte ropa hej förrän man är över ån eller hur man nu brukar säga. Det återstår mycket arbete till innan allt är klart och säkert, men kul att det gått bra så här långt i alla fall.

Imorgon ska jag jobba lite själv framför kameran. Jag ska nämligen spela in en reklamfilm för mina smycken. Det ska bli jättekul. Avslöjar inget mer ännu, men lovar att jag kommer berätta mer om det senare här på bloggen.

För övrigt är det underbart att få lite värme och sol på sig. Det är jättefint väder här och jag njuter som bara den. Här kommer lite bilder från oss och lite läskande somriga bilder som får en att längta efter vår och sommar hemma i Sverige.

Ha det bra!

Kram

/Laila

 1. åh så skönt det ser ut!! vill också ha sommar nuuuu 🙂
  fast jag vill inte välja linje o börja i gymnasiet sen efter, daaamn. Aja jag tror allt blir bra ändå , man får ju sina tips från dig som gör att jag bli lugnare pusss & kram<3

 2. Sofia skriver:

  Det ser ut som ni har det jätte varmt och skönt! 🙂 längtar till sommarn!
  Vad kul att du ska spela in en reklamfilm om dina smycken 😀 dom är grymt snygga vill ha allihop 😉
  ha det skönt !
  Massa kramar till dig bästa Laila <3

 3. Lindah skriver:

  Alltså Laila, varför blir dina bilder så suddiga, är det för värmen eller? 🙂 Hoppas du har det bra. Kram Lindah

 4. Hej ville bara säga en sak. Trevligt med genuina och äkta och goda människor. Jag blir så förvånad och ”chockad” varje gång man möter girighet, missunsamhet och elakt skvaller. Usch, jag vill bara vara med snälla människor, men men så är väl inte livet. Du är i vart fall av den äkta varan. Så härligt och så bra och så underbart. Kan vi inte alla försöka vara glada, positiva, hjälpsamma? LIvet är kort. Herregud, om inte sålänge kommer vi alla vara borta och om ytterligare lite tid helt bortglömda i princip. Vem vet vad sin mormors mormor heter eller hur hon hade det etc? Samma kommer gälla oss andra. Man bestämmer själv om man vill vara lycklig och glad, om man förstås inte lider av en psykisk sjukdom som man måste få hjälp med, och om man vill vara snäll mot andra. Jag önskar jag var tuffare hela tiden och inte blev ledsen av all ondska etc som finns, men mina hormoner är väl igång just nu. Kram

 5. Har PLAY en nu medlem nu eller ? :S vart fan tog Fanny vägen ? seriöst kan ni inte bara en gång för alla berätta om hon har hoppat av gruppen eller inte ?! det börjar faktiskt bli väldigt irriterande att ni aldrig kan berätta det när ALLA deras fans undrar!
  Hoppas verkligen på svar! puss och kram 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..