Lite ledigt….

Åh så underbart vi har det just nu!!!

Måste läska er lite med härliga varma bilder. Idag är vi lediga några timmar och jag ligger just nu vid poolen på hotellet och njuter. Har ätit en god men lite sen frukost på bästa sätt, i solen på en solstol. Det är strålande sol och 30 grader varmt! Så jag passar på att sola bort mitt vinterbleka ansikte just nu. Perfekt med några timmar ett par dagar i solen så ser man pigg och fräsch ut igen. Så när jag sitter här och njuter så är ju inte så att man längtar hem till vädret hemma i Sverige.

Men även om vädret är fantastiskt och alla möten har gått jättebra så längtar jag så det värker efter min älskade lille son Liam och min fantastiska make. Det är alltid så när jag är borta. Längtar mer än någonsin att krama om min älskade pojke. Jag är hemma om bara ett par dagar så jag får snart se dem båda igen och det känns underbart.

Ha det så jättebra nu allesammans! Snart är jag hemma igen och kan blogga lite oftare igen.

Kram

/Laila

 1. Åsa skriver:

  Hej!
  Vad skönt ni verkar ha det. En liten fråga. Vad använde du för att bli brunett för en dag och sen återfå det blonda direkt igen eller var det peruk?

  Kram

 2. TÄVLING PÅ GÅNG
  hej nu är det tävling på gång va med och vin, vem som har finst blogg.
  jag utser 3 vinnare lycka till!

 3. Skriv din kommentar här!Det är nu jag vinterbleka mamma sitter och tänker- njut Laila, njut. För i tanken jag skulle vilja vara där i solen som du och koppla av. Fast innerst inne vet jag att det är svårt för mig att koppla av utan att ha de älskade omkring mig…det är ett schå att älska människor! Ha det jättebra och ta tillvara på er härliga tripp. Sunny hugs /Karin.

 4. Härligt att det är varmt där 🙂 Åker själv till LA på torsdag morgon.
  När vi var där samma tid förr året hade vi skyfall i 3 dagar kallt med klart i 3 och sista dagen 25 grader och strålande sol. Så denna gång hoppas vi på lite mera sol och värme 🙂

 5. Ååå jag är så trött på vintern nu… Håller med, blir också sugen på att åka till USA!´
  Ha de bäst””!! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..