ANNONS

Ung företagsamhet….

/

När jag är ute och föreläser träffar jag ofta unga killar och tjejer som är väldigt driftiga och framåt. Och flera gånger när jag föreläst har jag varit i kontakt med Ung Företagsamhet. Tidigare visste jag inte riktigt vad det var då detta fanns inte riktigt när jag själv gick i skolan. Men det verkar ju vara en väldigt bra sak, att ungdomar för pröva på att jobba fram en affärsidé och sedan försöka driva ett företag. Och jag har hört fler exempel på dessa unga företag som har gjort succé och där ungdomarna sedan fått börja jobba heltid med efter de gått ut skolan. Det är ju superkul tycker jag. Fler sådana här idéer som främjar unga att våga satsa och våga tro på sina idéer.

När jag var ute och föreläste så träffade jag ett par tjejer som hade en rätt bra idé tyckte jag. De har startat en hemsida där man kan registrera sig själv och köpa och sälja begagnade kläder och accessoarer. Lite som Blocket fast det handlar bara om kläder och accessoarer och att allt är begagnat.

Men vad som gör det lite mer kul är att de även jobbar mot bloggar och man kan registrera sin blogg på sidan också.

Det är kul med unga entrepenörer, allt sådant skall uppmuntras tycker jag. Gå gärna själva in på deras sida och kolla in deras affärsidé: Bloppfashion.

Ha det bra!

/Laila

9
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00