Lite bilder…

Hej på er! Tyvärr kunde jag inte ta några bilder när vi var på Universal Studios häromdagen då det regnade så mycket. På grund av det lämnade jag kvar allt på hotellrummet. Vi köade dessutom jättelänge för att få komma in till Harry Potters värld men då det var något trasigt där fick vi tillslut inte komma in. Men då handlade jag lite Harry Potterkläder till Liam. Kolla in detta:

Men nu har vi varit tillbaka där igen på Universal Studios och nu regnar det inte längre, nu är vädret perfekt. Det var någon som undrade om jag var här med hela familjen, nej det är bara jag och Liam. Vi behövde verkligen vara med varandra han och jag och det är faktiskt helt underbart att få vara borta bara med sin son ett tag.

Sedan så har vi tagit lite roliga kort. Kolla in detta:

Nu ska vi lägga oss och bada vid poolen.

Ha det bra!

Kram

/Laila

 1. Wow, ska till usa i sommar och måste verkligen gå på us, ser ut som ni hade kul!

 2. Linnea skriver:

  heej!

  Vilka fina och roliga bilder hoppas ni hade det kul!

 3. Janet skriver:

  HAHAHAHA jag dör åt de sista bilderna!!

 4. britt skriver:

  Skriv din kommentar här! hej laila.. vilken himmla fin blus du har på dig, var kommer den ifrån??VillHaa..

 5. Elin skriver:

  Du tipsade för ett tag sedan om en restaurang i LA där man kan äta lite nyttigare mat. Vad heter denna? Är så sugen på att gå dit då man lätt tröttnar på maten.

  Ha en fortsatt trevlig vistelse!
  Elin

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..