Simmat med delfiner…

Igår hade vi en oförglömligt fantastisk dag. Vi åkte till ett ställe som heter Discovery Cove. Jag kan verkligen rekommendera er detta om ni kommer resa hit i framtiden. Liam som är ett riktigt vattendjur och därför älskar att bada var i himmelriket och man kan säga att vi var mer eller mindre i vattnet från 9 på morgonen till fem på eftermiddagen.

Det fanns massa saker att göra där, bland annat kunde man snorkla och titta på fiskar. Man kunde sedan simma i en slags lagun som var nästan mer som en liten å där man såg massa fina saker längst vägen. Det var ca 30 grader i vattnet så det var nästan varmare i vattnet än i uppe på land så det var inga problem att vara i vattnet så länge hela dagen. Sedan så fanns det också möjlighet att simma med delfiner.

Och det gjorde vi. Vilken fantastisk känsla det var, även om jag har simmat med delfiner en gång tidigare så blev jag tagen på samma sätt igen. Helt otroliga djur, så vackra och fina och med en sådan själ. Liam var såklart överlycklig. Så nu har vi några oförglömliga ögonblick tillsammans och dessutom fick vi med oss några kort som man tog på oss när vi fick pussa på delfinerna.

Men det var inte bara delfiner man fick simma med, man fick även simma med stingrockor och klappa dem. Ja, så mycket fanns det att göra så vi var helt slut sen på sent på eftermiddagen när vi kom hem.

Ha det så bra!

Kram

/Laila

 1. Linnea skriver:

  Hej Laila ! Det vore väldigt kul att få simma med en delfin ! Hoppas du och din familj mår bra !

  /// Linnea 🙂

 2. myrann skriver:

  GUUUUUD vad avundsjuk jag är, jag är helt galen i Harry Potter. Hoppas ni hade roligt! 🙂

 3. Jim skriver:

  Hej Laila! det ser ju helt underbart ut mysigt=) vad kostade det att simma med delfinerna? MVH jim

 4. Va underbart, vilken dröm o få simma med delfiner!

 5. grattis grattis GRATTIS på bröllopsdagen!!! 😀
  kram till dig finaste Laila!!!! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..