Äntligen hemma…

Landade i morse i Stockholm och det är så skönt att äntligen vara hemma. Och med tanke på vad jag har skrivit om vad vi har ätit för mat den senaste veckan så var det en fröjd att komma hem och se ett kylskåp fyllt av härlig fräsch mat. Så jag bredde mig en ostmacka med lite paprika på och njöt av den. Nu är visserligen inte en ostmacka det mest nyttigaste tänker ni. Men det var så härligt att höra det där krispiga ljudet det blir när man tuggar i sig den ihop med den färska paprikan. Mums mums!

Och härligt att vara hemma i mitt hus som jag älskar, men framför allt, det bästa med att få komma hem igen var att få komma hem till min man som jag älskar så mycket. Han har haft fullt upp med att ta hand om alla ödlor och marsvin när jag och Liam varit borta så han har inte varit så ensam om man räknar med dem he, he. Nä nu är jag väldigt trött och känner att jag nog kommer somna så fort jag lägger huvudet på huvudkudden. Får skriva lite mer imorgon.

Ha det bra allesammans!

Kram

/Laila

 1. linda skriver:

  Jag måste få skriva här att jag tycker att alla ska strunta i dina gravidrykten, herregud man lär väl se om du har ebbis i magen om en månad eller två om fallet nu är så. Å är du nu gravid njut! Å allla andra låt Laila och NIklas få vara gravida i fred!!
  Himla trevligt ni måste haft i USA.

  ha en fin dag..

  / LInda

 2. Anna skriver:

  Hejsan! Vi har en kompis som25 och vi tänkte köpa smycken designade av dig, finns det någon affär i Stockholm som säljer dem? Eller måste man beställa på nätet? Mvh Anna och Frida

 3. Hej Laila! 😀

  En snabb fråga, vad dycker du om Medina & Anders Bagges nya låt Du säger du älskar mig?
  Själv är den grymt bra! 😀

  Kram
  Jessica

 4. Sofia skriver:

  Välkommen hem! 😀
  Hehe förstår att den där mackan var riktigt god när ni har ätit så mycke fet mat i USA 🙂
  det verkar som ni har haft en underbar semester 😉
  massa kramar till dig underbara Laila <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..