Badrummet är klart!

…nästan i alla fall!

Handfat…

Vi har ju inte riktigt varit klara med vårt badrum på andra våningen. Ve och fasa! Kan ni förstå att vi bara haft ett enda badrum på entréplan att använda. Jag har inte förstått hur vi egentligen har stått ut med bara ett badrum! He, he! 🙂

Skämt å sido, anledningen till att vårt badrum där uppe inte blev klart förrän nu är att vårt kakel tog så lång tid att få hit. Leveransen blev mycket senare än vi hade väntat. Sen så tar det ju ett tag för hantverkarna att sätt upp allting också. Men igår så var hantverkarna äntligen klara med kakel, montering av toalettstolar och handfat. Så det är i stort sett klart nu. Det som fortfarande fattas är lite småsakerna och ”lull-lullet” och några andra smådetaljer såsom toalettpappershållare, hyllor, krokar med mera.

Men en av de viktigaste detaljerna saknas fortfarande, inmonteringen av min gamla 1800-talsspis. Den som jag har haft med mig i flera år och som nu är renoverad och klar att kopplas in. Den är helt underbar. En öppenspis i gjutet järn med en marmorskiva. Jag har använt den tidigare som en möbel att ha saker på och tända blockljus inne i spisen. Men nu när den är renoverad och vi har planerat att kunna ha en öppen spis i badrummet så ska den in där. Så det återstår såklart att ordna. Det kommer bli helt fantastiskt.

När jag tänker efter är det nog rätt bra att inte alla krokar och hyllor sitter på plats ännu. Det kan vara bra att använda badrummet nån vecka eller två för att känna efter vart man verkligen vill att saker och ting ska sitta och hänga. För det vore hemskt om man efter att ha monterat upp saker på väggar efter ett tag känner att man inte alls vill ha dem där. Det här kommer bli så bra. Har lite bilder från badrummet till er:

Dusch…

Badkaret…

Kommer visa fler bilder sen när det är helt färdigt.

Ha det så bra allesammans!

Kram

/Laila

 1. Sofie skriver:

  Hej
  Roligt att du delar med dig av ditt liv. Kaklet ser helt fantastiskt fint ut, me like!
  Kram

 2. Selma skriver:

  Badrummet blev sjukt fint och mysigt ser det ut att vara! 🙂 Du och Niclas har så grymt bra smak på allt! Stoor kram till dig finaste <3

 3. Jätte snyggt ! Du o din grymma smak på saker, hehe 😉
  Ni har nog det snyggaste huset ever hehe kram på dig<3

 4. Så sjuuuuuuuukt snyggt det är!!!
  Blir jätte avis 🙁
  Längtar tills vi får se ännu fler bilder 😀
  Massor av kramar till dig Laila <3

 5. Berith skriver:

  WOW öppen spis i badrummet., det låter ju super häftigt..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..